2/8 anonim válasza:
szerintem nem
a második talán,de az első szerintem mégjobban lekerekíteni a fejét
3/8 anonim válasza:
Én sem vagyok benne biztos, a 2. még elmegy, de az első annyira túpírozva van minden oldal felé, hogy még kerekebb lesz tőle a fejed.
4/8 anonim válasza:
Nem!!! A kerek arcúaknak ez nagyon nem előnyös, hiszen az állig érő tincsek keretezik nagyon az arcot, ezáltal még kerekebb lesz tőle. Minimum a válladig érjen le a hajad, mert az kompenzálja a kerek arcformád.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem. A hosszúkás arcúaknak a rövidebb haj, a kerek arcúaknak inkább a hosszabb haj áll jól. Tapasztalat: Nekem hosszukás fejem van, eddig hosszú, hátközépig érő hajam volt. Kb. 5 hónapja levágattam rövidre és sokkal jobb.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem most vállon picit lennebb ér a hajam. Nyáron hátközépig érő volt, de nagyon dús, erősszálú és néha kezelhetetlen... És ha hosszú a hajam, akkor húzza lefele és lapos a fejem teteje, alul meg még dúsabbnak hat, és kiáll, mindamellett, hogy lépcsőzetesre van levágva.
2011. okt. 8. 18:24
7/8 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam, hogy rövidebb hajat szeretnék, és változást.
2011. okt. 8. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!