Más lánynak is szőrös a feneke?
Komoly hormonális probléma? Mire gondolsz?
Szerintem ez azért valamennyi részben a testalkattól is függ, hogy ki milyen géneket örökölt, nem?
Megint én, akinek olyan nagyon szőrös :DD igen, nekem is a "farpofák" is ... szóval úgy az egész. Van is vele bajom bőven...
Milyen krémet vettél mi a neve? :)
Lehet, hogy hormonális probléma, de van aki ilyen géneket örökölt. Nem tudom, én gyakorlatilag férfi vagyok :D de nem hiszem, hogy rajtam valami gyógyszer segítene. De ez nem tartozik ide.
Gyantáztasd le, kozmetikus szépen megcsinálja:) Csak utána vigyázz, mert a szőrtüszőkbe mindenféle baci belemegy és begyullad.
Natura Vita-szőrtüszőgyulladást csökkentő krém:) Dm-ben vettem, a gyantázós szereknél keresd:)
Én gyantáztatom, nem is az a baj, hanem, hogy a régi begyulladt szőrtüszők nem akarnak elmúlni:S
Köszi, hogy leírtad a nevét.
Nekem a combomon nem akarnak elmúlni! Már vagy egy éve ... szörnyű.
Sajnos ezzel küszködök már én is, és annyira uuuutálom!!! Én borotválom, mert nem bírnám ki azt a fájdalmat, hogy legyantázzam. Arra gondoltam, hogy megpróbálom lézeres szőrtelenítéssel végleg eltávolítattni, mert engem nagyon zavar. Ráadásul a gyanta már csak azért sem jó, mert meg kell várni bizonyos méretet míg megnől a szőr, és az már szerintem visszatetsző. (nekem az)
Én is a drasztikusabb csoportba tartozom, de kizártnak tartom, hogy ennek hormonális háttere lenne. Vannak ilyen típusú lányok. Ez ellen egy orvos vagy gyógyszer nem tud tenni. :(
Utolsó válaszolóhoz: és nem szoktál kipattogni attól, hogy leborotválod? Mert azt egyszer én is megpróbáltam, de másnapra tiszta piros és gyulladt lett, aztán sok idő kellett, hogy helyrejöjjön. Szóval Neked nincs vele ilyen problémád? És ha igen, akkor mivel hozod helyre vagy esetleg valamilyen ötleted nincs? köszi
A gyantát szerintem érdemes kipróbálnod, mert az első alakalom után úgyis el tudod dönteni, hogy mennyire fáj, mert nekem pl. egyáltalán nem. Bár ez bőr és fájdalomküszöb függő:) És a 2 gyantázás közötti időszakban, pedig ki tudod szőkíteni:)
Szerintem, noha nem vagyok lány, de ezzel semmi probléma nincs.
Személy szerint nekem nagyon tetszik ha egy hölgy olyan amilyen. Ezeket a fétis kérdéseket, hogy ilyennek kell lenni, vagy olyannak, teljes egészében a társadalom erőlteti.
Ha valaki csupaszabb akkor miért ne lehetne az, ha pedig szőrösebb....hát nekem személy szerint azzal sincs semmi gondom.
A vizuális részén túl pedig más okot nem igazán látok, ami miatt ez a kérdés egyáltalán felmerülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!