Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretnék megtanulni programoz...

Szeretnék megtanulni programozni. Melyikel kezdjem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok,Jó reggelt ! Szeretnék megtanulni programozni.Gondolom ez ugyanúgy van mint a kreszben,hogy először mondjuk kismotor,vagy segédmotorból vizsgázni utánna személyautó,teherautó,és így tovább.Természetesen van aki egyből személyautóból vizsgázik.Csak a példa kedvéért írtam ezt a hasonlatot.Úgy gondolom,hogy lenni kell egy alapnak amit minen programozó először megtanul.Nos,én ezt a ranglétrát szeretném végig járni.Tudni szeretném,hogy melyikkel kezdjem,és ha van internetes segédanyag amivel/amiből tanulhatok annak nagyon örülnék ! Itthon kell lennem édesapámal,mert szüksége van rám (rokkantnyugdíjas),és tanulni szeretnék.Azért,hogy az itthon töltött időmnek legyen olyan haszna,hogy megtanultam mellette valami jót.Én tényleg ezt szeretném.Segítségetekben reménykedem !

2016. febr. 20. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

Csak a keménymag méretében van jelentős különbség :D

Miért is lenne téves?

2016. febr. 20. 21:13
 62/62 anonim ***** válasza:

"A delphit vagy pascalt èn sem ajànlom. Halott cucc az egèsz. "

Téves. Mint arra bizonyítékot szolgáltattam, jelenleg is aktívan fejlesztett, aktívan használt nyelv, bár nem annyira "közkedvelt" mint a c++, de közel sem halott nyelv.

De a kérdező 30+ évesen, gyanítom 0 programozási tapasztalattal akar belefogni, hobbicélból. Ehhez pedig faék egyszerűségű dolgok kellenek.

Lehet, hogy Neked #59-es hozzászóló, ez könnyen ment C++-al, de az emberek többségének sajnos ez nem megy.

2016. febr. 20. 22:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!