Hogyan csináljak egy számítógépes játékot?
XD én átírtam .bat-ra de rájöttem hogy nem jó xDD na, akkor feltenném újra a kérdést:
Valaki meg tudja mondani, ha ezt [link] megcsináltam, utána mivel nyithatom meg?
Szerintem ne a Dark Basiccel kezdjél, hanem egyszerűbbel, szívből ajánlom a Rapid-Q Basicet. Ősrégi, de nagyon jó kis tanulónyelv, könnyű benne szép windowsos programot írni.
Az a sejtésem, hogy te voltaképpen arra vágysz, hogy a kész program fusson mindenféle plusz letöltendő dolog nélkül. Hm? Ha ez a helyzet, megnyugtathatlak, hogy így lesz.
Bocs a válaszok eltolódásáért...
Süsd meg, Dark Basic programot Dark Basiccel tudsz lefordítani, letölthető például innen:
...és nyilván van saját honlapja is, keresd meg.
Azért két dolog:
Egyrészt emlékeim szerint a Free változat nem teljes értékű, ez valószínűleg 1-2 éven belül aligha jelent neked korlátot, hacsak nem időlimites.
Másrészt nulla tudással érdemes telepítened egy tömörítve 235 megás programnyelvet? Kissé messze van a Jegyzettömbtől...
Jót mondok, maradj egyelőre a Rapid-Q-nál, most innen tölthető le éppen:
Az alap fordító 1,1 mega, de érdemes minden egyebet letölteni hozzá, dokumentációt, kiegészítő könyvtárakat, azzal lehet, hogy a tízet is meghaladja...
Latest release - Local downloads-ból a felsőt töltöttem le :) ahhoz van minden cucc. Igen, ezt fogom használni. De a Skype-odat / MSN-edet megadnád privátban? Úgy többet tudnál segíteni... de nem nyúználak sokat!
Egyik sincs, de a mélcímemet szívesen közzéteszem:
tabaki@uw.hu
Nem egészen mellékesen, de éppen most tettem fel egy másik kérdés kapcsán néhány kis progit a honlapomra, akár ki is próbálhatod őket. A későbbiekben szívesen segítek az indulásnál, még van is némi efféle szövegem, csak elő kéne keresni, meg átnézni.
tabaki.uw.hu/rq/rapidq.php
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!