Hová forduljak ha kitaláltam egy számítógépes játékot?
Figyelt kérdés
Csak az alapok vannak meg, dolgozzam ki teljesen? Hová lehet vinni? Kinek lehet szólni?
Úgyértem a témája van meg, meg nagyjából a menete. Előre is köszi.
2009. febr. 25. 14:10
1/5 anonim válasza:
Keress egy jó programozót és egy jó grafikust, és csináljátok meg, aztán jegyezzétek be jogvédelem alá, egy demót tegyetek fel a netre... stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. febr. 26. 12:44
4/5 anonim válasza:
Game Maker, RPG Maker, attól függ milyen játékról van szó. Ha komolyabb dologra gondoltál, ahhoz is találhatsz programot, vagy programozót és grafikust.
Olyan viszont sajnos nincs (legalábbis nem tudok róla), hogy egy jó kis ötlettel beállítasz egy céghez és megcsinálják. :) Még a könyvkiadás is nehéz, ha netán írásra adnád a fejed! :)
Sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! végül is beszéltem egy grafikus ismerőssel majd értekezünk na kíváncsi leszek:-)
2009. febr. 26. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!