Ha van ötletem számítógépes játékra azt hol mondjam meg és kinek, hogy fontolják meg és gondolkozzanak róla. Meg ha pc játék programozó akarok lenni ahhoz mi kell? Mit kell elvégezni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 14:19
1/3 anonim válasza:
Valami marhagazdag embernek:) A gond sose az ötletekkel van/volt, hanem a pénzzel.
Programozáshoz érdemes programozó matekosnak menni egyetemre, de rengeteg más út is van, elég szorgalommal és kitartással akár magadtól is megtanulhatod. Nem árt még egy kis 3d grafikai ismeret sem, végső soron azzal is be lehet szállni a játékiparba, de mindkét esetben igen jónak kell lenned, hogy érvényesülni tudj.
2/3 A kérdező kommentje:
és mien program kell ahhoz ?
2009. szept. 10. 15:33
3/3 anonim válasza:
ha ilyen kérdéseket teszel fel hogy milyen program kell hozzá akkor sztem hagyd az egészet mert a programozáshoz elsősorban nem fejlesztő környező kell ha nem logika algoritmikus látásmód és magas intelligencia. Nem úgy megy hogy gameprogramming.exe és ott behúzol két controllt meg le írod a proginak, hogy én szeretnék egy olyan játékot amiben van két ember vagy legyen inkább 3 nem is tom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!