Hová forduljak ha kitaláltam és kidolgoztam egy számítógépes játékot? Csak a programozási része hiányzik, ahhoz nem értek.
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 14:55
1/6 anonim válasza:
Sehova. Még, hogy is mondjam szépen, idősödj pár évet, utána szépen elmész egy játékcéghez (pl. Activision), és oda állsz a főnök elé, és mondod neki, hogy te történet írónak jelentkeznél, beadod a játék részletes leírását, és ha tetszik neki akkor felvesz... :P
2/6 anonim válasza:
Fenéket vesz fel, a látványtervezők meg a stb...stb töleteiből csinálnak játékot, tehát az ott dolgozó programozó/grafikusok állítják össze, csak a nagyobb lélgzetvételűeknél van (rpg, vagy mafia 2) van egy történetíró, ők általában azonban elismert fantasy/krimi írők, és felkérik őket.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne saját csapat de nincs sok ismerősöm...
Kicsiben elkezdenénk hátha lenne belőle valami...
21/F
2011. jan. 21. 18:58
4/6 anonim válasza:
Ez sajnos nem így megy. Egy játék elkészítésekor a munka 95%a a programozás, modellek, textúrák, hangok, zenék elkészítése, teszelés, stb.
5/6 anonim válasza:
Rpg maker vagy FPS maker keress rá. Az elsővel egy szerepjátékot, a másodikkal egy belsőnézetes lövöldözőst lehet összehozni, programozási feltétel nélkül
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy aki a privát mail-t küldte megkapta-e a válaszomat,kérem jelezzen vissza.
2011. febr. 1. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!