Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megéri egyetemre menni?

Megéri egyetemre menni?

Figyelt kérdés
Programozni akarok profi szinten. Nem tudom eldönteni hogy menjek egyetemre vagy inkább tanuljak magamtól itthon. Matekból eléggé gyenge vagyok, de nem lenne gond megtanulni. Megéri az egyetem? Tapasztalatok?
2023. máj. 13. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%
Magyaroszág*
2023. máj. 18. 18:13
 62/64 anonim ***** válasza:
21%
#59 A normális munkáltatók nem várják el.
2023. máj. 18. 19:02
 63/64 anonim ***** válasza:
83%

58:

Nem hasonlítok senkit senkivel. Az egyetemeket el tudják végezni olyanok is, akik sem az elméleti, sem a gyakorlati ismeretekben nem tesznek szert soha használható tudásra, az egyetpen tehetségük hogy jól tudnak magolni, anélkül hogy megértenék miről van szó.

A legtöbb hazai informatilai karon pedig nincs semmi rendszerszerű a tantervben, tananyagokban, azt oktatják, amire vannak oktatóik az egyes tanszékeknek.

2023. máj. 18. 23:04
 64/64 anonim ***** válasza:
92%

59:

Elsősorban azért, mert aki egyetemet végzett, az nagyobb eséllyel elkötelezett és jobb képességű. Mint írtam, persze simán elvégzi olyan is, aki nem tud programozni, de a bootcampes arcokhoz képest azért sokkal jobbak az arányok. A jobbak meg ugye nem csak a tantárgyi követelményeket teljesítették.

2023. máj. 18. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!