Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik egyetemre érdemes...

Melyik egyetemre érdemes menni ha programozást szeretnék tanulni?

Figyelt kérdés
Melyik egyetemre érdemes menni ha programozást szeretnék tanulni?
2022. júl. 1. 14:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
75%

39 az elején picit felhúztam magam, de aztán elmosolyodtam :)

Süt belőled a gyűlölet, hiszen te is tudod, hogy amit írsz az egyáltalán nem igaz. "társas vállalkozónak" billogoztad magad, hát én dolgoztam 2-3 ilyen "társas vállalkozónál", ahol gyártani kellett a szart egész nap, de az elvárások a csillagos egekben voltak (azóta nem láttam olyan szar minőségű kódbázist, vagy kiépített architektúrákat).

-Ti nem vagytok képesek olyan színvonalon teljesíteni, ahogy egy átlag diplomás

Igazad van, az esetek többségébensokkal jobban teljesítünk 🤣

- Te nem dolgozol és soha nem is dolgoztál olyan helyen,

Olyan helyen dolgozom, ahol a magadfajta a hr-es interjú 6. percében menne a kukába.

(mondjuk szerintem mindenhol mennél a kukába, ahol fontos az, hogy ne legyenek elmebetegek a csapatban)

2022. júl. 1. 22:21
 42/102 anonim ***** válasza:
74%

"Te nem dolgozol és soha nem is dolgoztál olyan helyen, olyan pozícióban, ahova egy képesített személy különösebb erőlködés nélkül bejut. A klasszifikált munkahelyekről meg már szót se ejtsük."

Te melyik ilyen helyen dolgoztal?

2022. júl. 1. 22:26
 43/102 anonim ***** válasza:
17%

41,

a gyűlölet belőled süt. Az irigység is, azért, mert más tudja azt, amit te nem. Csak ugye, más befektetett időt, energiát. Te meg nem. Azért keresel kapaszkodót, önigazolást, meg azért is keresel százvalahány ezret. Sok dolog van, amit a magadfajta nem csak nem tanult meg, de amiről soha életében nem is hallott. Ilyenekkel mit lehet kezdeni? Pont a butaságotok, a képzetlenségetek miatt nem észlelitek még azt sem, hogy mennyire szánalmasan keveset tudtok.

2022. júl. 1. 22:40
 44/102 anonim ***** válasza:
60%

43 igaz, én csak 6-7 éve vagyok a szakmában, jelenleg még csak egyetlen 8 fős csapatot koordinálok a lehető legjobb tudásom szerint (amiben elvileg jó vagyok, mert folyamatosan dicséreteket kapok fentről, oldalról meg a csapat kap folyton elismerést), viszont nem tudom számodra mi számít itt mérvadónak. Egyedül kéne valamit lefejlesztenem, vagy kiépítenem? Kérlek értesd meg velem azt, hogy számodra mi számít olyan kaliberű szakértelemnek, amit egy "pária" nem tud elvégezni. Avass be

Illetve írd le légyszi, hogy melyek azok a munkahelyek ahol eddig dolgoztál, és ahová a magunkfajta be se juthat. Várom. Nem kell az összeset, elég 1-2 helyet, amit kiemelnél.

2022. júl. 1. 22:55
 45/102 anonim ***** válasza:
4%

"van diplomám, 3 is, BME-s is,"

Huhú, kezdődik! :)))

2022. júl. 1. 22:56
 46/102 anonim ***** válasza:
18%

#41 Igazad van!

Hol is van egy diplomás egy segédmunkáshoz képest?

Nem tudják ezek, hogy mit beszélnek. A sok hülye még elmegy múlatni az idejét mindenféle szaros egyetemre, pedig ott a green fox vagy a youtube. Nem igaz, tesó? :)

Mindjárt visitok!

2022. júl. 1. 23:09
 47/102 anonim ***** válasza:
3%

"Egyedül kéne valamit lefejlesztenem, vagy kiépítenem? Kérlek értesd meg velem azt, hogy számodra mi számít olyan kaliberű szakértelemnek, amit egy "pária" nem tud elvégezni. Avass be"

Rengeteg olyan dolog van, aminél te csak lesnél, mint rozi a moziban. Nem, hogy választ nem tudnál adni, de még a feladatot sem értenéd meg.

Tudod miért tart egy főiskolai szintü képzés három négy évig?

Mert ennyi idő kell ahhoz, hogy egy kicsit jobb képességü, már érettségin bizonyitott egyén megszerezze a szükséges tudást.

Neked ebből mennyi van meg?

Milyen időráforditást tudsz igazolni? Mivel tudod igazolni?

Az lehet, hogy neked nagyon megy az a fajta száraz logika, ami a PC-k programozásánál előny, de az nem elég.

Kell tudni mást is. Nagyon sok minden mást. Ha te még nem hallottál a piros-fekete fákról, ha nem ismered egy PC struktúráját, ha nem tudod mi az a GRAY kód, AIKEN kód, ha fogalmad nincs, hogy mi fán terem az adatkompresszió, akkor te ebben a szakmában egy dupla nulla vagy.

2022. júl. 1. 23:23
 48/102 anonim ***** válasza:
38%

"-Ti nem vagytok képesek olyan színvonalon teljesíteni, ahogy egy átlag diplomás"

Nyilvánvalóan nem, mert nem vagyok átlagdiplomás. T.i. nem vártam csodát a képzéstől, hanem tanultam mellé alázattal. Pont ettől nagyobb a tudásom, mint az egymás papírját nyaldosóknak. Az enyémet nem kell nyaldosni, ott porosodik a szekrényben.

2022. júl. 2. 00:23
 49/102 anonim ***** válasza:
4%

"És egy jelenleg a Google-nél dolgozó régi barátomtól sem kértek diplomát."

Takaritóktól nem szoktak, bogyóka!

2022. júl. 2. 00:44
 50/102 anonim ***** válasza:
4%

"mert nem vagyok átlagdiplomás."

Nem hát. Nem vagy te senki.

2022. júl. 2. 01:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!