Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozásnak mik a haladó...

A programozásnak mik a haladó matektudást igénylő részterületei?

Figyelt kérdés
A 3d grafika jut csak hirtelen eszembe.

2020. aug. 4. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim válasza:
Nincs itt probléma emberek, a "jómunkásember" programozókra, és a matematikusi képességekkel bírókra is van szükség. Én az utóbbi vagyok, önvezető autókkal kapcsolatos projekteken dolgozom, nagyon erős jelfeldolgozási és gépi tanulási háttér kell. Azt talán nem kell részleteznem, hogy ezek komolyabb szinten milyen erős matematikai eszközöket kívánnak. Már az első munkahelyemre is olyan emberek közül választottak ki, akik technikai értelemben vett programozói tudása sokkal jobb volt az enyémnél. Miért? Mert az én absztrakciós gondolkodásom 10 év alatt sem érik utol. De azokat a technológiákat amiket ők ismernek, én néhány hét alatt, vagy rövidebb idő alatt megtanulom ha kell, annak ellenére, hogy önmagukban nem hoznak lázba. Ki a jobb alapanyag? Ki az, aki valóban komoly dolgok létrehozására is képes, nem pedig csak használni tudja amit a nála okosabbak a segge alá tettek?
2020. aug. 13. 22:02
 72/73 anonim ***** válasza:
#71 A maradék 95%, aki nem érzi magát túl jónak ahhoz, hogy olyan alantas munkát végezzen, ami a programozói hivatás 80%-a. Tök jó, hogy te ezzel foglalkozol, de a stílusodat elnézve szükséged is van arra, hogy zseni legyél, mert minimum kiállhatatlanul elitistának tűnsz.
2020. aug. 14. 00:23
 73/73 anonim válasza:
A programozói hivatás kb 80%-a ma nem igényel olyasmit, amit én, meg a magamfajták tudnak. Nem gond, a gond az, hogy amíg én nagyon kevés esetben fejtem ki ilyen élesen a véleményem mint fentebb, velem szemben ők gyakrabban megteszik, miközben szinte semmiben sem nőnek felém. Lassan már az lesz ciki, ha valaki tud valamit. Azért lassan a testtel. Akinek meg nem inge, ne vegye magára.
2020. aug. 14. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!