Milyen haladó java könyveket ismertek, amik nektek jól beváltak?
Szeretnék jól megtanulni javaban programozni, de nem az alapok érdekelnek, mint az objektum orientáltság, vagy ciklusok elágazások és a többi. Főként a standard packagek függvényei, streambuffer és a többi részletes használata érdekelne példákkal szemléltetve.
Eddig két fajta könyvet találtam:
-Amit túl töménynek éreztem, és sokkal több volt a szöveg mint a kód, mármint 10 oldalanként 1x nyomokban kódot is tartalmazott (lehet csak én vagyok lusta).
-Ami teljesen kezdőknek való.
Eric Gamma, Richard Helm, Ralph Johnson and John Vlissides of the book “Design Patterns: Elements of Reusable Object Oriented Software”
A programozas nagy resze nem kodolas
ma 13:53
Félreértetted, engem nem a design patternek és egyéb módszertanok érdekelnek, hanem egy olyan könyv, ami összeszedve, egymásra építve megmutatja, hogy mit hogyan lehet használni a java "standard libraryjében". Egyetemen nagyon felületes a programozás oktatás, és szeretnék a jövőben javaval foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!