Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha egyetem után nem akarok...

Ha egyetem után nem akarok tanulni, fejleszteni magamat, akkor nem sok esélyem van állást találni programozóként?

Figyelt kérdés

Most végeztem június elején infós szakon, de egyáltalán nem tudom rávenni magamat arra, hogy szabadidőmben még tanuljak vagy kódoljak. Ha mindez munkaidőben történne fizetés mellett úgy persze más lenne a helyzet.

Kérdés, hogy mire számítsak, ha csak munkaidőben vagyok hajlandó tanulni/dolgozni, otthon semmiképp nem fejlesztem magamat.

Keressek mást, vagy így is lehet belőlem egy középszerű informatikus és meg tudok élni belőle?

2020. jún. 29. 12:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

#9 #10

Ahogy mondjátok!

Látszik hogy fogalmad sincs az egészről, ha csak 1 percet is dolgoztál volna ebben a szakmában akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.

2020. jún. 29. 13:34
 12/50 anonim ***** válasza:

11: Te ezt honnan tudnád, hiszen egy percet sem dolgoztál ebben a szakmában. Hazudoztok csak, a buta vélelmeiteket puffogjátok ide.

Nagyon sok fejlesztő túlórázik, elég nekik az, nem is lenne sem kedvük, sem idejük többre.

Ha valaminek mégis utána néz valaki, azt megtenné így is, úgy is, mert érdekli.

2020. jún. 29. 13:52
 13/50 anonim ***** válasza:
Hát lépj ki a cégtől, ha olyan helyen dolgozol, hogy egész nap otthon is a munkával és a továbbképzéssel kell foglalkoznod. Nem mondom, hogy akit érdekel és ez is a hobbija az otthon is projecteket csinál. De akinek családja van, élete van, annak nincs már arra ideje, hogy otthon is ezzel foglalkozzon. Amúgy a cégek negyedévente legalább elküldenek továbbképzésekre, saját traningeket tartanak folyamatosan, konferenciákon vehetsz részt, megtanulod a legújabb technológiákat és így nem kell otthon foglalkoznod vele ... Ha nem ilyen helyen vagy akkor válts ... jobb lesz az életed. :)
2020. jún. 29. 13:55
 14/50 anonim ***** válasza:

"Majd munkaidőben lehet olvashatni és képezni magad. Ha olyan a cég úgy is elküld képzésekre, konferenciákra...stb. :)"

Elképzelhető, viszont ahhoz előbb találni kell egy munkahelyet. Az pedig zéró tudással nem nagyon fog menni.

2020. jún. 29. 13:58
 15/50 anonim ***** válasza:

"Az pedig zéró tudással nem nagyon fog menni."

Senki se beszélt arról, hogy bárkinek is zéró tudása lenne. Itt a továbbképzésről, az új technológiák megismeréséről van szó. Tény és való, hogy az informatikai ágai iszonyatosan fejlődnek, ahogy a programozási nyelvek is. Ahogy elkezdi az ember az Egyetemet, mire végez már rengeteg újdonság van. De épp erre vannak a továbbképzések, amikre a cég küld el, teljesen ingyen, és nem otthon kell magadtól tanulnod. Persze senki se akadályoz meg abban, hogy otthon is foglalkozz vele, de nem létszükség, hogyha van lehetőséged a cégen belül is tanulni. :)

2020. jún. 29. 14:05
 16/50 anonim ***** válasza:
37%
Leírom még egyszer, mert valószínűleg csúnyán írtam, azért nem értetted meg: ahhoz előbb találni kell egy munkahelyet. Ahhoz pedig magadtól kell összeszedned a szükséges tudást, mert az egyetemen nem tanítják meg.
2020. jún. 29. 14:07
 17/50 anonim ***** válasza:
9%

"Ahhoz pedig magadtól kell összeszedned a szükséges tudást, mert az egyetemen nem tanítják meg."

LOOOOOOOOOOL :))

2020. jún. 29. 14:10
 18/50 anonim ***** válasza:
88%
Nekem megtanították, úgy tudtam munkát vállalni iskolaszövetkezeten keresztül már a diploma megszerzése előtt.
 19/50 anonim ***** válasza:
Én már az Egyetemet alatt találtam munkahelyet. Amikor szakmai gyakorlaton voltam, ott maradtam ugyanannál a cégnél. Szóval ezzel nem volt probléma. :). Egyetemről könnyebb munkát találni, mint Egyetem nélkül. Ha az ember akarja. Nem véletlenül van szakmai gyakorlat sem az Egyetemen. :)
 20/50 anonim ***** válasza:
60%
Ráadásul az Egyetemeken minden évben vannak Állásbörzék. Gondolom erről sem hallottál, mivel nem jártál még Egyetemre. :). Munkát könnyű találni... Rengeteg lehetőség van...
2020. jún. 29. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!