Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hány munkaórába telik megtanul...

Hány munkaórába telik megtanulni profin programozni?

Figyelt kérdés

Direkt nem évet kérdek, mert az attól függ ki mennyi időt tud rászánni a mindennapokba, úgyhogy légyszíves munkaórát írjatok.

Elöljáróban annyit, hogy most kezdett el foglalkoztatni ennek a világa, legfőképp a pénz miatt, főleg amit ezért a tudásért Amerikába fizetnek, mert oda tervezek költözni.

Érdekelne az összes programozási nyelv, hogy melyik mennyi idő. Nem tudom, hogy ezt mennyire lehetséges így felsorolni, hisz ha megtanulom pl. a C-t, akkor C++ már nem nagy ördöngösség. Szóval ha így nem lehet, akkor csak az adott nyelvet vegyük figyelembe, hogy teljesen tudatlanul mennyi idő profi szintig eljutni benne.

Másik kérdés, hogy ha a játékfejlesztés fele venném az irányt, mennyire nehéz (hány munkaórát igényel kb), hogy pl a mai legjobb PC játékokat is képes legyek fejleszteni, újat készítésében részt venni?

Ti melyik programozási nyelvet ajànlanátok?

Először az Objective-C-re gondoltam, mert elég nagy igen van iOS app-ok fejlesztésére, na meg elég nagy pénz is az USA-ban.

Persze tudom, hogyha olyan játékokat, applikációkat akarok fejleszteni, mint a ma létező legjobbak, addig nagyon hosszú az út és a munkaórákon kívül sok tapasztalat is kell kisebb-nagyobb cégeknél.

Annyit még hozzá tennék, hogy idén töltöm a 21-et, nem informatikai suliba jártam, még csak nem is érettségiztem informatikából, mert építészeti szakgimibe jártam, de volt informatika órám, érdekeltek is egyébként az ottani dolgok, nyitott vagyok erre a világra is.

Suliba nem ülök vissza, se egyetemre, inkább fizetős képzésekre mennék, ahol koncentráltan erről tanulok, igaz hivatalos végzettséget nem ad (amit egyébként az USA-ba úgy sem vesznek figyelembe, csak tájékoztató jellegű), de ez nem is baj, hisz senkit sem a papír, hanem a tudásom és a referenciáim fognak érdekelni.

2020. jún. 21. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kódot írtál, de kérlek amit elolvasol értelmezni is tanulás meg, ha nem sikerült nem szegény elolvasni mégegyszer, hogy mit írtam a kérdés alatt, valamint a többi hozzászólást is, mester.

Innen is látszik, agyilag gyerek vagy, meg tipikus magyar.

2020. jún. 22. 10:46
 22/63 A kérdező kommentje:

*tanuld

*szégyen

Bocs az elírásokért teló átjavította, remélem nem okoz fejtörést behelyettesíteni a megfelelő szavakat.

2020. jún. 22. 10:47
 23/63 A kérdező kommentje:

Igazság szerint a kérdésemre választ kaptam nagyjából, nekik nagyon szépen köszönöm.

Innentől kezdve részemről be van fejezve, az irigy magyar mentalitású emberek válaszára nem fogok választ adni, nem süllyedek le arra szintre ezentúl.

Aki segítő választ ad, annak továbbra is válaszolni fogok, a többiek meg nyugodtan folytassák a keserűséges életüket, aztán éljék ki magukat itt, ha ettől jobban érzik magukat.

Szép napot mindenkinek!

2020. jún. 22. 11:02
 24/63 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy öngerjesztő folyamat. Amilyen pökhendi magas lóról szólsz le te az itteni válaszolóknak, ugyan azt kapod vissza az "az irigy magyar mentalitású emberek"-től. Igazából semmivel nem vagy jobb náluk. Csak szeretnéd elhinni.
2020. jún. 22. 11:12
 25/63 anonim ***** válasza:
48%

az ilyenekre szokta mondani a főnököm, hogy "nem tudja hány kilós"

hát majd 'merikában megtudja hova sorolta őt az élet.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot kiscsikó: legyen nálad annyi pénz eltéve, hogy bármikor tudja foglalni egy repjegyet hazafelé.

2020. jún. 22. 11:19
 26/63 A kérdező kommentje:

Na neked válaszolok annak ellenére hogy nem segítesz, de legalább te értelmes vagy.

Olvasd végig a kérdésem és az alatti részt, majd nézd meg a rá kapott válaszokat semmit mondó/irigy magyar mentalitású válaszokat és máris megérted, hogy fajultak el a dolgok.

Pont úgy, ahogy mondtad csak fordítva.

Azt adtam vissza mindenkinek, amit ELŐTTE kaptam.

2020. jún. 22. 11:22
 27/63 A kérdező kommentje:
Pénzügyi gondjaim nincsenek nyugodj meg, 8 számjegyű tőkével vágok neki.
2020. jún. 22. 11:30
 28/63 anonim ***** válasza:
48%

Uuuh akkor te tulajdonkeppen nem kerdezni jottel (mert mint leurtad, te tudsz programozni)

Hanem felvagni es lenezni mindenkit.

2020. jún. 22. 11:35
 29/63 anonim ***** válasza:

"8 számjegyű tőkével vágok neki."

Ugye nem forint? Mert az még optimista esetben is fél milliónál kevesebb dollár, ami ebben az iparban semmi. Mindezt úgy, hogy senkit nem ismersz ott. Mindenesetre good luck!

2020. jún. 22. 11:46
 30/63 A kérdező kommentje:

Na látod?! Pont ilyen egy tipikus magyar mentalitású ember, mint te.

Csak te veszélyesebb vagy, mert még olvasni se tudsz, nemhogy értelmezni.

Pont azt írtam, hogy meg akarok tanulni, te ezt úgy érted, hogy tudok programozni, bár ha tévedek, akkor másold ide hol írtam, hogy tudok.

Felvágni? Nem tudom megint ki kezdett el oktatni, hogy legyen nálam elég pénz, én csak leírtam, hogy van, nem azt hogy mennyi.. ajjaj, vannak bajok a fejedbe.

Lenézni meg csak azt nézem le, aki előtte engem nézett le.

Adok-kapok, tudod.

2020. jún. 22. 11:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!