Mi számít mesterséges inteligenciának?
Szintén, nem értek ehhez, de a Teslához ezt találtam:
Nem, nem előre leprogramozott utasítást követ a Tesla. Tanító algoritmusok segítségével tanítják meg a gépet "látni", így képes lesz felismerni a környezetét, azt kiértékelni, és erre megfelelően reagálni. Tehát egy intelligens ágens, ami az AI definíciójának alapja. Így fogja felismerni az említett piros lámpát vagy STOP táblát. (Nyilván nagyon ritkán kerül kis hiba a gépezetbe) Egy ilyen rendszert lehetetlen hagyományos módszerekkel leprogramozni. Ha érdekel a téma nézz utána, neten találsz róla anyagot bőven, Tesla AI címszó alatt keresd például.
Nem tudom kire gondolsz legnagyobb szakértő szerint, én arról beszéltem, hogy a legnagyobb szakértők többsége ezt tekinti AI-nak, az egyetemi oktatók is ezt tekintik AI-nak, online kurzusok szintúgy, de még a cégek is. Magyarul ez a Computer Science szerint az átlalános definíció.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!