Miért védik sokan foggal körömmel a Windows op. Rendszert?
@Round Robin:
"Térj már észhez. 20 éve jószerivel még linux sem volt, nem hogy ubuntu."
1996-ban a Debian, Slack már ment (pont magadnak mondasz ellent, mert nemrég még egy 1994-es cikket linkeltél a Linuxról), sőt, talán már a Red Hat is egzisztált.Közben meg is néztem, három éve működött.
A kérdésre válaszolva.
Egyszerűen,mert működik.Ha ki is jön idővel egy újabb verzió a gondjait megoldják (lehet,hogy nem valami gyorsan,de aztán stabil lesz).A Windows-ra tényleg nem létezik program,ami ne létezne (akár free,akár fizetős).
Évekig szop@ttam magam több száz disztró kipróbálásával és soha se volt meg az arany középút,ami tetszett volna hosszútávon.A terminál használatát elég jól elsajátítottam,de inkább hagyjuk...2016-ban vagyunk...
Szóval amennyire elélveztem tőle régen,most annyira nem ajánlom senkinek,aki efelől érdeklődik nálam.
" A terminál használatát elég jól elsajátítottam,de inkább hagyjuk...2016-ban vagyunk... "
Hát a lassú és erőforrászabáló grafikus megoldásokkal inkább csak visszafejlődés történt , ellenkezőjét ennek azért hangoztatják , hogy a cégek könnyebben magukhoz tudják csábítani a számítástechnikai analfabétákat.
Egyébként kész időpocsékolás még csak 20-at is kipróbálni , mivel eleve 7 db disztró létezik , az összes többi csak fork.
"Hát a lassú és erőforrászabáló grafikus megoldásokkal inkább csak visszafejlődés történt"
5-10 file másolása megvan pár billenytű leütéssel. Ugyanez parancssorban legalább 100 leütés.
A grafikai, a CAD programokat hogy képzeled el terminálban?
Bár lehet, hogy igazad van és a szexképek is sokkal nagyobb élvezetet nyújtanak ha hexaeditorban nézegeti őket az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!