Valaki elárulná nekem, hogy mit menősködnek sokan ezzel a semmirekellő linux-szal?
Az egyetemen ráerőltetik a hallgatókra, de a legtöbbre ráerőltetni sem kell, mert milyen nagynak érzik magukat, amikor kódokat írogatnak be a parancssorba. Amikor megkérdezem, hogy mégis mi a jó fenéért nyomatják ennyire ezt a sz*rt, akkor leghathatósabb érvnek azt mondják, hogy azért, mert ingyenes. Valóban ez lenne a titka? Szóval az a magyarázat, hogy smucigok az oktatók?
Én mindent meg tudok csinálni windows-on, amit ők linuxon. Csak én nem egy undorító környezetben dolgozom, márpedig a linuxtól az embernek az életkedve is elmegy.
"Én mindent meg tudok csinálni windows-on, amit ők linuxon."
Nem csak asztali számítógépek vannak a világon. Nézz meg egy windows alapú szervert, vagy egy windows alapú telefont, és próbáld a röhögést visszatartani.
Egyébként mindenki használjon azt, amit szeretne. Vedd észre, hogy miközben azt írod, hogy milyen undorító, hogy egyesek hogy érvelnek a linux mellett, te közben itt ugyanazt csinálod pepitában a windows mellett.
3:
Jogos. De én most a sima asztali számítógépekre/laptopokra szorítkozom, amit az ember mindennap használ.
9:
Én pont ezekre lennék kíváncsi. Miért előnyösebb, kényelmesebb, miért jobb szerinted a linux?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!