Kinek melyik a legkedveltebb OS-e (operációs rendszere) ezek közül?
Csak olyan írjon, aki mindegyiket próbálta, ért is hozzá, és nem csak 1-2 napig volt fent, és nem csak úgy állt hozzá, hogy ez úgyis szar lesz stb. stb.
WINDOWS XP, WINDOWS VISTA, WINDOWS 7, WINDOWS 8 és WINDOWS 8.1
UI.:bocsi a sok feltételért, de ezek tényleg fontos szempontok szerintem
Windows 7.
Mert azzal volt a legkevesebb baj.
" aki mindegyiket próbálta" őőő próbáltam, de 2 db-ot még gyermekkoromban
"melyik a legkedveltebb OS-e ezek közül?"
Windows 8.1
Miért?
Új, tiszta felület, a startmenüt nem szoktam használni, engem nem zavar a hiánya, ha meg szükségem van rá akkor gyorsan megtalálom a dolgokat, szép tiszta a felülete, átlátható, egy-két dolgot gyorsabban elérek, nem ronda(legalább is szerintem ronda a WinXP és a Win7 stb.-nek a pl.: jobb felső sarokban a 3 gomb kinézete) kinézetű, gyors, többet nem tudok mondani, mert sok újdonságot nem hozott...(legalább is nem látok többet, amit használnék is gyakran)
Windows XP.
Mindegyiket használtam/használom huzamosabb ideig (kivéve a 8.1-et, de az majdnem ugyanaz, mint a 8), és mivel még manapság is több régi alkalmazást is futtatok, ezért fontos, hogy azok is jól, stabilan működjenek. Emellett a stabilitására sem lehet panasz.
OS.: Windows 7 és Windows 8.1
Ugye a Win7 eleve jó és stabil, de az se hibátlan, néha elég szép hibákat tud produkálni, ezért is van mellette nekem egy Windows 8.1, amit először szidtam mint a bokrot, de a mostani update-ekkel egész elviselhető lett és néha még stabilabbnak is tűnik mint a Win7, ráadásul már megszoktam a kezelését és tetszik is. Már a start menüt se hiányolom belőle, főleg hogy haladni kell a korral.
Az XP-t és a Vista-t is használtam, az XP már eléggé sz@r lett, mivel gyakorlatilag kivágták alóla a fát, a Vista meg alapból sz@r. Se egy normális design, se stabilitás. SP2-vel valamennyire már elviselhető, de köszönöm nem kérek belőle.
# 3: A DX11.1-nek semmi köze sincs a Windows 8.1-hez, de teljesen mindegy. Olyan videokártyával ami támogatja, még Windows 7 alatt is elmegy.
ezek közül egyedül a vistat nem próbáltam, de arra amúgyis sokan panaszkodtak.
xp:nem való semmire 1-2 havonta kékhalál meg rendszer összeomlás. kukáztam amint kijött a win7. (csak dx9)
Win 7: Jó rendszer csak zabálja a gépet, de sokkal stabilabb mint az xp.(dx11)
Win 8: Gyorsabb mint a win 7 stabilitása kb ugyanolyan jó. (dx11)
Win 8.1: még gyorsabb lett stabilabb mint a 8 már nagyon régóta fent van ha nem kaptam volna egy utálatos vírust még mindig nem raktam volna újra. (dx11)
Én mindegyik rendszert sokáig használtam, de a 8.1 a legjobb eddig, de hamarosan jön a win 10 és akkor váltok, mert azt ígérik még stabilabb lesz és persze jön a dx12 amit más rendszer nem fog támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!