Hogyan kell egy asztali PC-t teljesen újratelepíteni?
64 bites windows 7 home premiumról lenne szó. Azt nem kérem, hogy valaki újra le elejétől a végéig, mert sok lenne szerintem, de egy videó linkelnétek, amelyben részletesen le van vezetve? Főleg a particionálás rész, mert azt nem értem, mire kell odafigyelni, stb.. Olyanra szeretném, mint a legelső rendszertelepítés után, teljesen tisztán.
ui.: Azért nem viszem szakemberhez, mert nem akarok minden alkalommal 4-5 ezret kiadni érte, még hát nekem is meg kellene tanulni.
Restart-> boot Win DvD be-> Boot DvD lemezről-> Formázás, particionálás-> örülsz.
Mit tennél ha egy linux disztrót kellene fel tenni? :)
A Windows 7 telepítése pofon egyszerű, nem kell fájlrendszert meg semmit valasztani mert alap az NTFS.
De erre am mindre magadtól kellene rá jönni. :) Nekem sem fogta senki a kezem. Nem nagy ördöngősség és semmit nem tudsz elrontani. A puding próbája az evés.
Nem sorba volt már az rész írva. :)
Én amúgyis előbb egy formatot nyomok pl a C-re majd particionálom 2 particióra (C-D) a HDD-t.
Nálam ez a bevett módszer, fügetten attól hogy particionálás után is formáz (nyílván).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!