Melyik Win7-et rakjam fel?
Figyelt kérdés
Melyik Windows 7-et vegyem meg van belőle jó pár féle 32,64 bites...stb de nem tudom eldönteni hogy melyik lenne a legjobb elsősorban játszani szeretnék de videót is vágni hobbi szintű 3D tervezést is...
Ezek lennének a gépbe:i7 4790k +gtx 980+ asus maximus VII hero +8gb ram de ezt bővíteni szeretném 16 gb-ra később.
Mivel eredetit szeretnék ezért küldjetek egy linket hogy hol tudnám megvenni és még valami ha nem veszem meg és tört verziót használnák akkor lenne olyan funkció vagy egyéb más dolog amit csak eredetin lehet elérni?
2015. márc. 8. 12:54
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Szerintem Windows 7 Professional 64Bit
az Ultimate sem rossz de szerintem nincs szükséged a benne lévő extrákra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!