Ma vettem egy gépet amin Windows XP van. Hogyan ellenőrizhetem, hogy az operációs rendszer aktiválva van-e?
Ha nem lenne az már kapnád az üzenetet az orrod allá, hogy regisztráld. :) Egy kis kulcs ikon. De mondd már hogy egy Windows XP-n ez miért fontos?
Egyrészt rég nincs támogatása és semmien frissítést nem találsz rá. A legrosszabb kalóz XP-vel is jobban járnál amiben eleve integrálva vannak a frissítések. Ha útólag frissítgeted az XP tipikusan lelassúlt.
1. Milyen konfiguráció?
Mert az új gépekre nem tesznek XP-t.
2. Mire használod?
Az XP-nek lejárt a terméktámogatása.
3. Aktiválással kapcsolatban:
gábor69:
tévedsz, nem hurrogjuk le a WinXP-t, de felette már eljárt az idő. Az MS is vállna meg tőle, egyrészt az újabb op.rendszereket fejleszti, másrészt profitorientált vállalat, emiatt sem éri meg fenntartania az XP-t.
Kompromisszumot kell kötni: aki játszani akar, annak fizetnie kell. Aki meg régi gépet szeretne, annak meg, az egyik Linux- disztribúcióval érdemes megelégednie
(igen, tudom, árnyaltabb a kép, mert Windows XP-t is lehet még használni, de csak, kellő odafigyeléssel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!