Miért lett ennyire népszerű a Google Chrome? A többi szintén nagyon jó böngésző (Mozilla Firefox, Opera, Maxthon) miért nem ennyire népszerű?
Én többet is használok. Sőt, ha gépet telepítek, akkor általában felteszem rá rögtön a Mozilla Firefoxot, a Google Chrome-ot és a Maxthont is. Régebben Maxthon helyett Operát használtam, de az elment egy kicsit olyan irányba, ami nekem már nem tetszett, ettől függetlenül jó böngésző. Leggyakrabban egyébként a Firefoxot használom, bár van néhány terület amiben a másik kettő jobb (pl.: nyelvtanulásnál jó, hogy a Chrome-nál nem kell kikeresnem a fordítót minden egyes ismeretlen szónál, hanem le tudom ott helyben fordítani, míg a Maxthon képes olyan file-okat is megnyitni, amelyet más program nem nagyon támogat), de sok téren meg a Firefox jobb.
Egy ideje mégis eléggé tarol a Chrome. Nem sokkal gyorsabb, nem sokkal jobb az sem, mint a többi.
Mi lehet a sikerének az oka?
#19: A bejegyzés nem bizonyítja a hibás állításodat, a kiadási megjegyzésekben sehol nem szerepel, hogy Trident böngészőmotrot is használna a böngésző. - továbbra is a Chromium böngészőmotron alapszik.
A kompatibilitás csak a "felhasználói adatokra" vonatkozik.
A Wikipedia bejegyzés meg nem hivatalos forrás.
"Ja, meg támaszkodik a Bing AI techre is."
Lényegtelen, az nem a böngészőmotor.
#22.
De a megadott források azok.
#24: Nem, nem azok.
A hivatalos oldal a mérvadó. Minden más mellébeszélés.
#22.
Továbbra is megőrzött MINDEN funkciót az 5-ösből is például.
#25.
Hülyeség. Egyetemen használtuk a Wikipédia mellékelt forrásait...
#27: "Egyetemen használtuk a Wikipédia mellékelt forrásait.."
Sok egyetemen - no nem a büfé/ruhatár, gender meg muciológia szakokon - meg tiltott forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!