Van itt olyan aki Windows 10 után Linuxra fog átváltani?
Én már letöltöttem angol RTM telepítőt és magyarítottam.
"...az új kiadás esetében - mint neve is mutatja - IoT jellegű felhasználási terület került megcélzásra."
"Ugyanakkor licencelésére csak vállalatoknak és eszközgyártóknak ad lehetőséget a cég, akik tömegesen tudják azt a már fent említett típusú eszközeik számára annak használati jogát megvenni."
Szóval egy mezei KKV cég, 6-10 PC-re cseszheti.
Már korábban váltottam ( Win 10 kezdetekben szívás volt, és már nem álltam vissza, mikor stabil lett a rendszer.)
Nekem tökéletesen megfelel itthon a Linux. Munkához van egy céges laptopom, amin Win 11 van éppen, de ezen amúgy sem tudnék rendszert cserélni. :)
Egyre több dologra képes a Linux (Már a játékok kezelésében is!). Így azt mondanám, hogy tegyétek fel 2. rendszerként kipróbálásra. Ha nem tetszik, hát töröljétek. De, egy próbát biztosan megér. Megfelelő disztrót válasszatok, mert Linux-ban elég nagy választék, és eltárás van ezek közt. :)
Nem bonyolult az Enterprise LTSC aktiválása se. A hozzáértőbbek tudják aktiválni akár a sima LTSC-t vagy az IoT LTSC-t is.
Én már váltottam Linuxra 8 évvel ezelőtt, nincs Windows-om, így nem érint a probléma.
A munkahelyemen van kb. 80 gép, amire nem fog felmenni a 11, azoknál valószínűleg bypassolva lesznek az ellenőrzések (TPM, CPU).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!