Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adott egy Windows 7 - es pc...

Adott egy Windows 7 - es pc amin van elég sok adat és minden, hogyan tudom Windows 10 - re frissíteni úgy h minden adat megmaradjon ? Ha ki választom Windows 10 telepítés közben azt a lehetőséget h az adatokat pendrive - ra mentése, működik ?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 29. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a tuti, ha az adatokról kézzel csinálsz egy másolatot külső adattárolóra. Ezt mindentől függetlenül érdemes amúgyis, ami csak egy példányban létezik az nem fontos. Amúgy meg ha a Win 7 alól indítod a Win 10 telepítőt felajánlja, hogy frissíti. Ilyenkor minden marad ahogy van.
2024. ápr. 29. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Amit el lehet menteni kézzel, azt mentsd el, még a böngészők, és azok kiegészítői között is van olyan, amit még szinkronizálás esetén sem ment a felhőbe. Menj végig minden alkalmazáson, amit használsz, hogy mi kell belőle, pl. konfigurációs fájlok, plusz a saját dolgaid.
2024. ápr. 29. 18:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2024. ápr. 29. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem tuti, mert Windows. Kézzel mentsd ki az adatokat, az a biztos. Egyébként meg amin fut a 7, arra nem érdemes 10-et tenni, mert a 7 az utolsó használható vindóz.
2024. ápr. 30. 08:05
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Ilyenkor értelmesebbje hozzáteszi, hogy pl. szerintem. Ahhoz képest elég sokan átváltottak úgy 2020 előtt, amikor még elég sok program és hardver támogatta, tehát maradhattak volna. Szerény véleményem szerint szép ugyan a Win 7, de rég eljárt felette az idő.
2024. ápr. 30. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 én a lejárata után 5 hónapig használtam még a 7-et, utána is csak azért váltottam, mert kidurrant pár kondi az alaplapon (AM2-es volt), így az akkor elérhető lejgobbra, AM4-re váltottam, az meg már nem kompatibilis a 7-el, max nagyon az eleje, de már akkor is a végét járta ez a platform, most meg már van jobb is, de elég jó lesz ez nekem még 10 évig, amikor ez elfüstöl és addigra lesz már még egyel jobb platform is.
2024. ápr. 30. 13:22
 7/7 Thunderfairy ***** válasza:
46%

Kedves 4-es.

Ami gépről most irok azt úgy vettem régen hogy Win 7-et kértem rá az üzletbe. Azt mondták hogy Win 10-et tesznek rá. Tehát igy rákényszeritettek egy váltásra. Azotta áldom a sorsot hogy megismerhettem a Linux Mint operációs rendszert. Most már csak a Linux-ot tudom elképzelni magamnak mint operációs rendszer. Linux alatt mindenbe én döntöm el hogy mi hogyan legyen a géppemel. Remélem mindig meg fogom tudni oldani hogy Linux-ot használhassak.

Csak a Linux a jó rendszer.

2024. máj. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!