Windows ujra telepitésnél hogy kell azt megoldani h egy adott játék megmaradjon?
Figyelt kérdés
Egy hdd-m van szvl athelyezni meg nem tudom..2018. szept. 6. 11:06
1/11 anonim válasza:
Ha nem formázod azt a HDD-t, akkor megmarad. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy fog működni, mert kellhetnek neki az installáláskor beállított egyéb dolgok, amik az új rendszerrel elvesznek. Inkább telepítsd újra majd.
2/11 Takysoft válasza:
"Egy hdd-m van szvl athelyezni meg nem tudom.."
Teljesen mindegy, a Windows az SSD-den van.
Olyat HDD-re nem szabad.
Amúgy.... összetett kérdés.
Steam-es játéknál például egyszerűen visszamásolod az új steam mappába, és letöltéskor észre fogja venni, hogy ott vannak a féjlok, beellenőrzi őket, és kész.
Ha nem telepítős a játék, akkor szintén másolható.
Ha saját telepítője van, akkor ahogy írták is, nagyon játékfüggő, de érdemes újratelepíteni.
4/11 anonim válasza:
Windows 10-et már felesleges újratelepíteni, ott van az alaphelyzetbe állítás opció. A Játékot meg rakd külön partícióra és elvileg futni fog az alaphelyzetbe állítás után is.
5/11 Robivosi válasza:
Nem tudom egyesek miként értelmezték az egyértelmű kérdésedet... de én se SSD-t, se több partíciót nem olvastam. Szóval gondolom az a baj, hogy nincs meg a játék telepítője. Mielőtt a Windows-t telepíted oszd meg a hdd-t két partícióra. Pl: Aomei, vagy Particio Manager, stb. progival. Ezek adatvesztés nélkül elvégzik a feladatot. Ez mindenképpen ajánlott. A játék már más kérdés. Partíciónálás után másold át az új (valószínűleg D lemezre) a játék mappáját. Aztán windows telepítés után másold vissza oda, ahol eredetileg volt. Nem tudom milyen játék, de szinte biztos, hogy telepítésekor módosította a registry-t. Azt még a windows újra pakolása előtt meg tudod nézni a Futtatásba beírt regedit paranccsal.
6/11 anonim válasza:
#5: a szétpartícionáláshoz sem kell már 3rd party cucc. Tudja a Windows is:
7/11 A kérdező kommentje:
Igazabol win 7 em van! Es 10re akarok frissiteni.. Es nem maga a jatekot hanem a telepitojet szeretnem megtartani.. (The witcher 3)
2018. szept. 6. 15:21
8/11 Robivosi válasza:
Hol olvastál Windows 10-t??? Vagy vaksi vagyok???
9/11 anonim válasza:
Jabocs, mindig elfelejtem, hogy van aki még Win7-et használ. Nekem már kb. olyan távoli emlék, mint az XP.
10/11 A kérdező kommentje:
9es, hat en szerettem a windows 7 et,azert maradtam ennel,de mar váltanom kell.
2018. szept. 6. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!