Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a gépemnek?...

Mi lehet a baja a gépemnek? Bővebben és képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

1 hete hétfőn éjszaka játszottam a gépen a telepített játékokkal (többel is) autós játékokkal. Kormánnyal is játszottam. Régi Logitech kormányom van, aminek külön cd-n van a "programja". Ezt feltelepítettem és játszottam is. Aztán neteztem még. Aztán kedden este már nem kapcsolt be a gép csak nagyon sokáig töltött. Aztán az "Üdvözöljük" nyitókép 1 órán keresztül töltött. Aztán meguntam és kényszerleállítottam. Aztán másnap már nem töltött be semmi sem. Csak a képeken látható dolgokat adta ki sorban. Vírus nem igen lehet. Amúgy csak az alap vírusirtom van. De az tökéletesen működik. 64 bites Windows10 operációs rendszerem van. Szerintem nem frissítés cseszte el, mivel az már régebben jött a gépre. A hiba előtt legalább 1 héttel. Amúgy mindig egyből van frissítve a gép, amint jön rá frissítés. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok rá legjobb tudásom szerint. Az újratelepítést mindenféleképpen ki szeretném zárni és el szeretném kerülni!!!

febr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
71%

#kérdező

Neked más mentális problémáid is vannak azon kívül, hogy halvány fingod sincs a feltett kérdésed javításáról hiába kaptál sok jó választ.

febr. 14. 10:34
 42/60 anonim ***** válasza:

Senki sem állt beléd, csak nincs értelem tovább válaszolni.

Sőt, mi kérünk elnézést!

A !!! -három felkiáltó jeled kiabálásnak számít.

febr. 14. 11:38
 43/60 A kérdező kommentje:
De igen. Azért, mert nem értek hozzá már egyből le vagyok nézve. Ti meg nem értetek a tengeri baktériumokhoz. Ennyi! Mégse nézlek le ez miatt titeket!
febr. 14. 11:43
 44/60 anonim ***** válasza:
Tudod mit.... akkor flegma leszek.... vidd a kürt zrt-hez.... 150 000Ft összegért mentenek neked adatot.... terrabájtonként.... :D
febr. 14. 12:44
 45/60 anonim ***** válasza:
44%
Vagy fogsz egy másik winyót meg egy hiren's boot windowst és megpróbálhatod leklónozni a rossz winyóról az adataid
febr. 14. 12:46
 46/60 anonim ***** válasza:
72%

Ennyi infóból a probléma okát nem lehet egyértelműen megállapítani, ezért annak elhárítására biztos módszert ajánlani nem tudunk.

Innentől kezdve a következő lépések ajánlottak:

1. Adatmentés a rendszert tartalmazó HDD-ről másik adathordozóra - minél gyorsabban.

2. HDD ellenőrzése. Ha jó, akkor particionálást/formázást neki, ha rossz, csere értelemszerűen.

3. Újratelepítés.

Mivel csökkentett módban sem megy és rendszervisszaállítási pont sincs (?), minden egyéb javítási kísérlet feleslegesnek tűnik.

Automatikus újraindítás letiltása esetén kékhalálozik?

Valóban jobb lenne, ha látná egy ebben jártasabb személy, akár szakértő akár szervizes. Te is jobban járnál és valószínűleg gyorsabban meg is oldódna a probléma.

A stíluson pedig mindenki igazíthatna kicsit...

febr. 14. 12:47
 47/60 A kérdező kommentje:
#46 nem kékhalálozik sosem. Ma elviszem szervizbe. Tegnap volt fent 1 hozzáértő barátom, másfél órán keresztül próbáltuk keresni a hibát mindenhogy is, de nem jöttünk rá. Ő sem tudott vele mit kezdeni.
febr. 14. 14:33
 48/60 anonim ***** válasza:
41%
Akkor az nagyon értett hozzá
febr. 14. 15:07
 49/60 A kérdező kommentje:
Igen értett képzeld. De mivel semmilyen eszköz nem volt nála amivel bármit is tudott volna csinálni, ezért nem lettünk előrébb.
febr. 14. 15:32
 50/60 anonim ***** válasza:

Bevizsgálás 5-15k

Alkatrész olyan 20-30 körül :D

+munkadíj.... 10-15k

Ha 'házilagos' adatmentést is felajánlanak akkor×2 ha azt mondják hogy a kürtnek küldik el akkor×4 az összeg....

Igazából ha veszel egy ssd-t a 'hozzáértő' haverod meg tudná csinálni bár az adataidnak valószínűleg helló van. Tanulság: ami egy helyen van meg az nincs meg.

febr. 14. 15:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!