Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A veszek egy Windows 11 Pro...

A veszek egy Windows 11 Pro kulcsot mondjuk Codegurun, az örökre szól (Vagy legalább is az alaplapcseréig)?

Figyelt kérdés
Tehát vennék egy számítógépet, asztalit. Arra magamnak raknám fel a windows 11-et. Ehhez hogy aktiválva legyen, és elérhessem az összes funkciót, kell egy termékkulcs. Nyilván nem fogok 60000 forintokat kiadni a windows kulcsért a microsoftnál (most csak mondtam egy összeget hasraütésszerűen), helyette maradnék a G2a-nál vagy a Codegurunál. Na most ha megveszek egy ilyen kulcsot, akkor az az esetleges újratelepítést követően amint netre kerül a gép felismeri automatikusan, vagy hogy van ez? Mert hallottam olyat is, hogy ez így van, de hallottam egyszeri aktiválásra jogosító kulcsokról is. Nem értek sajnos hozzá.

ma 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

OEM - konfigurációhoz kötődik, nem vihető át másik eszközre

Retail - eszközhöz kötődik, leválasztható és átvihető másikra

Ez a jellemző a termék nevében vagy leírásában meg van jelölve.

ma 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
5 éve vettem Win10 kulcsot Codegurun. Alaplap nem volt cserélve. Ugyan azzal a kulccsal Win11 fut most rajta. Újra telepítés esetén is egyből aktivált állapotba került. Azt a 2-3000Ft-ot simán megéri.
ma 09:13
 3/5 A kérdező kommentje:

De meg ám!

Tehát akkor OEM kulcsra van szükségem. Köszönöm szépen!

ma 09:14
 4/5 anonim válasza:

“Csak ha nem akarod másik vasra telepíteni később…”

Valójában az OEM kulcs az alaplapi chipben benne kell legyen gyárilag, tehát azt te nem is fogod tudni megvenni legálisan és hivatalosan.

Csak FYKI.

ma 09:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Showkeyplus progiban nézd meg milyen kulcsot kapsz (2.fül)

Ha volume licenszes az szívás. 1 év múlva már le lesz tiltva.

ma 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!