Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a gépemnek?...

Mi lehet a baja a gépemnek? Bővebben és képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

1 hete hétfőn éjszaka játszottam a gépen a telepített játékokkal (többel is) autós játékokkal. Kormánnyal is játszottam. Régi Logitech kormányom van, aminek külön cd-n van a "programja". Ezt feltelepítettem és játszottam is. Aztán neteztem még. Aztán kedden este már nem kapcsolt be a gép csak nagyon sokáig töltött. Aztán az "Üdvözöljük" nyitókép 1 órán keresztül töltött. Aztán meguntam és kényszerleállítottam. Aztán másnap már nem töltött be semmi sem. Csak a képeken látható dolgokat adta ki sorban. Vírus nem igen lehet. Amúgy csak az alap vírusirtom van. De az tökéletesen működik. 64 bites Windows10 operációs rendszerem van. Szerintem nem frissítés cseszte el, mivel az már régebben jött a gépre. A hiba előtt legalább 1 héttel. Amúgy mindig egyből van frissítve a gép, amint jön rá frissítés. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok rá legjobb tudásom szerint. Az újratelepítést mindenféleképpen ki szeretném zárni és el szeretném kerülni!!!

febr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

Ja és 4 csavarról meg 2 csatlakozóról beszélünk

Ja és akkor ha nem lesz wichester klónozás akkor friss Windows 5-10k

febr. 14. 15:57
 52/60 A kérdező kommentje:
Gondold ezeket oké... nem érdekel mit gondolsz...túlozz csak
febr. 14. 18:35
 53/60 anonim ***** válasza:
60%
Neked nem érdemes tanácsot adni, mindent rögtön és ingyen akarsz, a géped régi és kinyiffant a winchester... Nagyjából erről van szó. Ég veled, nem pazarlom az időmet, van más dolgom is.
febr. 14. 22:45
 54/60 A kérdező kommentje:
Dehogy nyiftant ki. Miért akarnék bármit is ingyen? Semmit sem akarok ingyen!!!
febr. 14. 23:00
 55/60 anonim ***** válasza:
60%

#kérdező

Annyi a lényeg, hogy felesleges kérdezned mert nem értesz hozzá. Ha a hozzászólásokban leírják, hogy mit csinálj úgyse tudod megcsinálni.

Tök felesleges volt feltenni a kérdést. Úgy látszik unatkozol, nem tudsz fontosabb dolgokkal foglalkozni azért vagy itt. Szerezz barátnőt ha fiú vagy és akkor nem lesz időd ide feleslegesen, unalomból írogatni.

febr. 15. 07:07
 56/60 anonim ***** válasza:
60%
dehogy nyiffant ki? akkor szerinted mi baja? ha újratelepíteni nem akarod... winyót cserélni nem akarsz... akkor tudod mit? mormolj el neki pár harry potter varázsigét... attól majd megjavul... :D
febr. 15. 07:13
 57/60 A kérdező kommentje:
Hahaha húdrvicces hahaha... van barátnőm és? Senkinek semmi köze a magánéletemhez!!! Egyáltalán nem volt felesleges feltenni a kérdést, mivel ti sem tudtátok alapból, hogy mi a baja és mekkora baja van és lehet, hogy meg lehetett volna oldani házilag...
febr. 15. 07:36
 58/60 anonim ***** válasza:
71%

#57 - Szellemileg nagyon gyenge vagy.

Már a legelején le lett írva, hogy újra kell telepíteni ha nincs mentésed a képfájlról.

Az is le lett írva, ha vannak az op.rendszeren fontos dolgaid akkor még a telepítés előtt vedd ki a maghajtót és tedd bele egy működő gépbe és onnan kimentheted. - De mivel tök gyagya vagy hozzá fel se tudod fogni, hogy mit kell csinálni.

febr. 15. 08:02
 59/60 anonim ***** válasza:
Hallod? Ha van rá kapacitásod időd energiád és lehetőséged és nem laksz tőlem 150 kilométerre hozd el Érdre.... megnézem neked.... írj privátban
febr. 15. 13:16
 60/60 anonim ***** válasza:
74%
59. Kár bele, úgysem érti.
febr. 15. 21:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!