Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a gépemnek?...

Mi lehet a baja a gépemnek? Bővebben és képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

1 hete hétfőn éjszaka játszottam a gépen a telepített játékokkal (többel is) autós játékokkal. Kormánnyal is játszottam. Régi Logitech kormányom van, aminek külön cd-n van a "programja". Ezt feltelepítettem és játszottam is. Aztán neteztem még. Aztán kedden este már nem kapcsolt be a gép csak nagyon sokáig töltött. Aztán az "Üdvözöljük" nyitókép 1 órán keresztül töltött. Aztán meguntam és kényszerleállítottam. Aztán másnap már nem töltött be semmi sem. Csak a képeken látható dolgokat adta ki sorban. Vírus nem igen lehet. Amúgy csak az alap vírusirtom van. De az tökéletesen működik. 64 bites Windows10 operációs rendszerem van. Szerintem nem frissítés cseszte el, mivel az már régebben jött a gépre. A hiba előtt legalább 1 héttel. Amúgy mindig egyből van frissítve a gép, amint jön rá frissítés. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok rá legjobb tudásom szerint. Az újratelepítést mindenféleképpen ki szeretném zárni és el szeretném kerülni!!!

febr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 MolotovPunk ***** válasza:
Elképzelhető, hogy haldoklik a winchestered, vagy SSD-d. Nálam akkor csinált hasonló dolgokat az előző Windows 7-es gépemen, mint később kiderült, meghalt a régi típusú winyó a gépemben és csak sok idő múlva, vagy semmikor sem töltött be a Windows asztal.
febr. 13. 11:41
 12/60 A kérdező kommentje:
Nincs benne ssd. Amúgy eléggé régi a winchester benne. De semmi előjele nem volt semminek sem.
febr. 13. 12:05
 13/60 MolotovPunk ***** válasza:
Akkor lehetséges, hogy a régi winchester lesz a ludas. Ha bekapcsolni sem tudod, akkor sajnos szerviz lesz a megoldás rá, mivel lehet valami komolyan behalt a gépedben.
febr. 13. 12:11
 14/60 A kérdező kommentje:
Igen lehet. Régi. De mitől romlott el mindenféle előjel nélkül csak úgy?
febr. 13. 12:44
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
Mert régi.... a mai winyók kB 4-5 évet bírnak.... előjel.... nem volt mostanában amolyan kávédaráló hangja
febr. 13. 13:08
 16/60 A kérdező kommentje:
Semmilyen hangja nem volt. Ez a winchester már bőven több 4-5 évesnél...
febr. 13. 13:16
 17/60 MolotovPunk ***** válasza:
16/ Nekem előző gépemnél 8 év használat után szállt el a winyó, simán lehetséges, hogy a te winchestered eddig bírta. Azt tudom ajánlani vidd el számítógép szervizbe, ott kiderítik mi ment tönkre a gépedben.
febr. 13. 13:29
 18/60 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél csökkentett módban hibákat javítani, akkor inkább vidd el olyanhoz, aki ért hozzá. A hiba okát ennyiből képtelenség meghatározni. A lehetőségek közül még mindig a legkevésbé bonyolult helyreállítási mód a csökkentett mód annak, aki ért hozzá. Simán lehet, hogy pár perc alatt helyrehozható, de persze az is lehet, hogy menthetetlen a helyzet. Ennyiből nem derül ki.

A HDD hibájáról: Igen, ennyi idő után simán megadhatja magát. Érzékelhető előjele sem feltétlenül kell, hogy legyen ennek. Nem ártana rápillantani egy SMART-adatokat kiolvasó progival, de jelenleg erre csak akkor van esélíed, ha kiszereled és beteszed egy másik gépbe.

Ettől függetlenül bár könnyen lehet, de egyáltalán nem biztos, hogy a wichester okozza a bajt.

Egy tipp: Menj a hibaelhárításra, majd a speciális lehetőségekre. Itt, ha találsz olyat, hogy a hiba utáni automatikus újraindulás letiltása, akkor azt tiltsd le ideiglenesen (azt hiszem a választható lehetőségek közül az utolsó lesz). Így kapni fogsz egy hibakódot, aminek a segítségével esetleg el tudsz indulni a hibafeltárásban.

febr. 13. 13:49
 19/60 A kérdező kommentje:
Fel fog jönni 1 barátom és rá fog nézni. Akkor mondom neki a csökkentett módot lehetőségként. Habár lehet tudni fogja magától is. De ha csökkentett módban el tudna indulni akkor van esély az újratelepítés elkerülésére?
febr. 13. 13:53
 20/60 A kérdező kommentje:

#19 te vagy a #4 is? Ahogy kérted rámentem arra, amit akkor írtál. [link]

Tessék itt van. A #6 válaszomban küldtem el.

febr. 13. 13:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!