Kaspersky 30 napos próbaverziót miért nem tölti le a gépem egy nap alatt se?

#MolotovPunk
"Mert sz-r."
Kifejtenéd?
Családtagoknak meg haveri körnek mát öt éve családi Internet Security csomagot terítem. Maximálisan elégedett vele mindenki. Jelzem működik Win 7-ten még.
Vírusírtókból amúgy az ingyenes mind sz@r vagy legalábbis sz@rabb megoldás a Windows beépített vírusírtójánál.
Aki meg eol Windowst szeret online térben használni, az nyugodtan vásároljon mellé kereskedelmi vírusvédelmet.

Kasperskyvel nekem jó tapasztalataim voltak.
Szépen teszi a dolgát.
Amúgy esélyes, hogy azért nem települ, mert nagyon elavult a rendszer, ráadásul 32 bites, tehát csak 32 bites programok futnak rajta. Egyáltalán van még a Kasperskyből 32 bites?
Használj inkább Windows 10-et.

Attól függ.
Ha valaki tudatosan használja a gépet akkor igen.
Ha nem, akkor jó ha van egy antivirus.

A fizetős védelmi megoldások nem azért vannak, hogy a vírusoktól, hanem a felhasználóktól védjék meg a Windowst.
Illetve ne csak a Windowst védjék, hanem a felhasználót.
Ha mindenki, akinek megcsapolták a bankszámláját védelmi megoldásokat vett volna a telefonjára meg pcjére, nem járt volna úgy.
"Ha valaki tudatosan használja a gépet akkor igen."
Ne hidd. Attól még véletlenül is beszophat valamit. Egyszerű eset pl, ha messengeren kapsz egy ismerősödtől üzenetet, hogy ezt nézd... link. Te meg zsigerből rákattintasz, közben meg nem ő írt, hanem a fertőzött gépén valami.

Véletlenül? Persze, de ha az ember tudja mire számíthat akkor kisebb az esélye.
Ilyen linkeseknek nem dőlök be. Láttam már ilyet is, de aki találkozott már hasonlóval úgyis kiszúrja, hogy kamu link. Ezért a tudatosság mellé egy kis tapasztalat sem árt.
Én defenderen kívül más vírusirtót nem használtam Win10 -en se már jó ideje. Évek óta nem találkoztam semmilyen kártevővel.
Nem is töltök le random cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!