Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja a gépemnek?...

Mi lehet a baja a gépemnek? Bővebben és képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

1 hete hétfőn éjszaka játszottam a gépen a telepített játékokkal (többel is) autós játékokkal. Kormánnyal is játszottam. Régi Logitech kormányom van, aminek külön cd-n van a "programja". Ezt feltelepítettem és játszottam is. Aztán neteztem még. Aztán kedden este már nem kapcsolt be a gép csak nagyon sokáig töltött. Aztán az "Üdvözöljük" nyitókép 1 órán keresztül töltött. Aztán meguntam és kényszerleállítottam. Aztán másnap már nem töltött be semmi sem. Csak a képeken látható dolgokat adta ki sorban. Vírus nem igen lehet. Amúgy csak az alap vírusirtom van. De az tökéletesen működik. 64 bites Windows10 operációs rendszerem van. Szerintem nem frissítés cseszte el, mivel az már régebben jött a gépre. A hiba előtt legalább 1 héttel. Amúgy mindig egyből van frissítve a gép, amint jön rá frissítés. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok rá legjobb tudásom szerint. Az újratelepítést mindenféleképpen ki szeretném zárni és el szeretném kerülni!!!

febr. 12. 23:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Én csak kérdezem, ha a HDD hibás, akkor nem valami ilyesmivel indul: disk boot failure?

Próbáld megigazítani a csatlakozását is, de ez csak "mezei" tipp.

A cimborádnak ha van particionáló boot lemeze, van pendriva, az jól jöhet. Azt betéve, arról bootolva már látszik is a HDD, vagy nem.

( MiniTool)

febr. 13. 14:54
 22/60 A kérdező kommentje:
Ebből sem sokat értek... nem hiszem amúgy, hogy lenne olyanja. Volt osztálytársam és ennyi. Ő sem szerelő. Csak ért a gépekhez.
febr. 13. 14:57
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Akkor telepítse ő újra, ha cimborád ingyen van???

Én barátoknak ingyen csinálom. Hidd el, ez a legegyszerűbb módja, hogy kiderüljön hardveres-e a probléma oka. Kb 20 perc alatt friss rendszer.

Mondjuk utána lehet programokat telepíteni, meg a frissítések jönnek. Amíg azok települnek lassabb lesz a gép...

febr. 13. 15:04
 24/60 A kérdező kommentje:
Nem telepíti újra senki sem, ameddig nem muszáj!!!
febr. 13. 15:05
 25/60 anonim ***** válasza:

Azért tanulunk..., úgy legyen! :))

!!!

febr. 13. 15:54
 26/60 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem. Bővebben?
febr. 13. 15:55
 27/60 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban sem indul el. Ma próbáltam.
febr. 13. 20:21
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Már az elején leírtam, hogy újra kell telepítened. Ha vannak fontos dolgok a meghajtón akkor telepítés előtt ki kell venni a meghajtót és beletenni egy működő gépbe és a meghatóról kilehet menteni ami neked fontos.
febr. 13. 20:30
 29/60 A kérdező kommentje:
Vannak fontos dolgok igen. Mind2 winchesteren. Nem fogom újra telepíteni egyenlőre!!!
febr. 13. 20:55
 30/60 anonim ***** válasza:

Csak arról a meghajtóról kell menteni amelyiken az op.rendszer van de azt is csak akkor ha az op.rendszernek nincs külön partíciója és a fontos dolgok nem az op.rendszer partícióján vannak.

Ameddig nem telepíted újra addig nem fogod tudni használni!!!

febr. 13. 21:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!