Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt a youtube adblock blokkoló...

Ezt a youtube adblock blokkolós baromságát hogyan lehet kikerülni? Nem fogok fizetni és nem fogok reklámot sem nézni! Nem, nem, soha!

Figyelt kérdés

Nem! Inkább soha többet nem nézek youtubeon semmit!

Fizetek sok dologért, minden program a gépeimen, telefonjaimon tiszta, ami kell megveszem. De a rohadék youtubenak nem vagyok hajlandó fizetni!

2023. okt. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
26%
Ikszeld ki.
2023. okt. 25. 14:10
 72/79 anonim ***** válasza:
50%
Milyen böngészőt használsz? Ha Chrome akkor ideje váltani.
2023. okt. 25. 14:14
 73/79 anonim ***** válasza:
55%

Én megértem, hogy valamennyi reklám úgymond "szükséges", ha már ingyen kaphatjuk ezeket a szolgáltatásokat, ami bevallom nekem fontos része az életemnek (például nyelvtanulás miatt is rengeteg videót nézek, de a youtube-ról tanultam meg weboldalt készíteni, fotózni is, és még sorolhatnám).

Viszont ami most van, az tényleg undorító. Most kényszerből letiltottam az ublockot meg az adblockot is mindkét böngészőn. Vannak videók, amiknél semmi reklám, oké, viszont másutt meg RENGETEG a videóközi reklám, ami gusztustalan. Elfogadom, hogy legyen a videó elején egy rohadt reklám, meg kibírom, ha a végére is beraknak valami sz-rt, de a közepére? És átugrani sem tudod?

Amit végképp gyűlölök, azok a hangos, bántóan kiabáló reklámok, amiknél nem tudsz felkészülni rá, hogy mondjuk sokkal hangosabbak, mint maga a videó, amibe beleágyazták. Vicces, hogy mennyire kontraproduktív ez a fajta marketing, mert én az idegesítő reklámoknál olyan szintű frusztrációt érzek, hogy ezer millió százalék, hogy semmit nem fogok vásárolni tőlük, tökmindegy, milyen terméket vagy szolgáltatást akarnak a képembe nyomni.

2023. nov. 6. 22:31
 74/79 anonim ***** válasza:
29%

Történt valami? Nálatok is most megint engedi a youtube a reklámblokkolókat?

Megint reklámmentes lett :O

2023. nov. 29. 23:58
 75/79 anonim ***** válasza:
19%

A blokkolók frissültek és így most teszik a dolgukat.

Az ublock orogin mondjuk alapjáraton elég jó volt, de a friss adguard is ott van a szeren...

Érdekesség hogy megjelentek új módszerek is pl

[link]

[link]

2023. nov. 30. 05:42
 76/79 anonim ***** válasza:
33%

Köszi a választ. Remélem, így marad, mert nagyon élvezem, hogy megint nem kell azt a sok sületlenséget nézni/hallgatni.

Azt mondjuk baromira nem értem, miért lett lepontozva a hozzászólásom, csak megírtam, hogy nekem most nincsenek reklámok :D

2023. nov. 30. 16:44
 77/79 anonim ***** válasza:
56%
„Sok lúd disznót győz”, tartja a mondás. Ez most beigazolódott a Youtube esetében is, hiába van mögöttük a világ minden pénze, de az internet népéből a mohóságuk olyan ellenállást váltott ki hogy azzal egyszerűen nem tudnak mit kezdeni, inkább meghunyászkodnak és hagyják a reklámblokkolókat müködni. Marad még elég balek, akik kicsengetik nekik a "Prémium" előfizetésnek csúfolt havi váltságdíjat. 😂
2023. dec. 3. 11:45
 78/79 anonim ***** válasza:
56%
Nem balekság kérdése, csak van, akinek belefér, van, akinek nem, annak tükrében, hogy hányan nézik mennyi időt, kell-e a lezárt telón tovább futás, jellemző-e tévén yt, zavarja-e a hirdetés vagy a potyautazás. Én adblock párti vagyok, de annyira rezeg már a léc, hármunkra nem lenne 3k, tv is kb ezért van, összesen azért halasztom, mert így is több, mint félműszaknyi munkám szédületes ellenértéke csodaországban ez a német minimál órabér alatti összeg.
2023. dec. 3. 18:49
 79/79 anonim ***** válasza:
febr. 14. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!