Ezt a youtube adblock blokkolós baromságát hogyan lehet kikerülni? Nem fogok fizetni és nem fogok reklámot sem nézni! Nem, nem, soha!
Nem! Inkább soha többet nem nézek youtubeon semmit!
Fizetek sok dologért, minden program a gépeimen, telefonjaimon tiszta, ami kell megveszem. De a rohadék youtubenak nem vagyok hajlandó fizetni!
"Prémium dolgot, ami igazából csak azért kér pénzt hogy ne büntessen reklámözönnel, plusz tartalmat nem kínál cserébe"
Reklámmentesség, YouTube Music, videóletöltés, kisképernyős videónézés, lezárt képernyős lejátszás, 1080p prémium.
"ha elkezd csökkenni a látogatottság, akkor ki fog derülni hogy helyes volt-e az üzleti terv"
Mi előnye is származik a YouTube-nak abból, hogy valaki ott van, de egy másodperc reklámot sem néz meg?
Hm... érdekes hogy csak két hülye van (aki lehet egy és ugyanaz).
Én nem nézek állandóan youtubeot. Napi átlag fél óra kb. És bizony a túltolt reklámok nagyon kontraproduktivak. Régebben nem használtam blokkolót, mert el lehetett viselni a reklámokat. Manapság meg hiába csak egy 2 perces videót akarok megnézni, mégis 3-4 percig kell nézem brüsszelt, meg sorost. Hát a francokat azt!
A legújabb ublock orgin van fent.
De szerintem többen nem értettétek meg a problémát.
Azzal van a gond, hogy a reklámblokkoló használata miatt nem enged videót lejátszani.
Tehát vagy végignézem a tetves reklámját, vagy nem nézek semmit, vagy előfizetek.
A durva az, hogy a 2TB-s google driveért fizetek 3390-et havonta és nem elég a retkes googlenek. Legalább lenne egy olyan opció hogy lehetne csomagban olcsóbban... De még ennyi eszük sincs. (mint az Apple-nél például... jó lenne ha ebben is másolnának végre)
Ja és akkor a kis párszázfelirakozós jútúber meg még bemondja 2 reklám között, hogy péjpálpatreonaleírásban. Hát az apád f..t azt! :D
Szerinted csak két lehetőség van? Az egy másodperc reklám se, vagy a pofátlanul erőszakos, irdatlan mennyiségű reklám?
Tudja ő azt nagyon jól, mert szerintem vagy hárman körülírtuk ugyanezt a problémát, de inkább átváltott szalmabáb-érvelésre.
"Legalább lenne egy olyan opció hogy lehetne csomagban olcsóbban"
Van családi csomag.
16-os, állított valaki mást? A kérdező tagadta le ezen funkciók létezését.
"Van családi csomag."
Mit kezdjek vele? Abban nincs Google Drive.
#9 "A Youtube viszont kitalálta ezt a Prémium dolgot, ami igazából csak azért kér pénzt hogy ne büntessen reklámözönnel, plusz tartalmat nem kínál cserébe."
Hát ez egyáltalán nem igaz. Nézd meg jobban, hogy miket kínál még, + még ott a YTM is.
"És azért nevezem őket mohónak, mert volt korábban egy elfogadható mértéke és formája a filmek előtti reklámoknak, amit szerintem a júzerek 90%-a elfogadott, de valaki ott fenn úgy gondolta hogy ha el lehet b@szni egy népszerű és ingyenes videómegosztós portált a lóvéért, akkor miért is ne."
Az elmúlt években nagyon megnőtt a felhasználói bázis és a feltöltött videók mennyisége/mérete. 4K-s videók rengeteg helyet foglalnak és ezeket el is kell juttatni felhasználóknak. A szerverek, dolgozók, áram nem ingyen van, ezeket folyamatosan fejleszteni kell, karbantartani, ami sok pénz.
#10 "A reklámok is sokszor egyenesen duplák, és a videó elején még hagyján, de egyes videókban már 5 percenként benyomnak egyet"
A videó feltöltője manuálisan tudott elhelyezni a videóban reklámokat, automatikusan a YT nem csinál ilyet.
"Lényegében az arcodba tolt reklámok mennyisége nagyságrendileg is nőtt"
Vele arányosan a feltöltött videók mennyisége is.
"Tehát mi is indokolja ezt a sokszorosára erőszakolt plusz bevételt?"
Olvasd fentebb.
#13 "Hm... érdekes hogy csak két hülye van (aki lehet egy és ugyanaz)."
Magadról beszélsz?
"A durva az, hogy a 2TB-s google driveért fizetek 3390-et havonta és nem elég a retkes googlenek."
Te ott 2TB tárhelyért fizetsz és nem YT Premium-ért.
""Van családi csomag."
Mit kezdjek vele? Abban nincs Google Drive."
A Microsoft Office-ban meg nincsen HBO Max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!