Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt a youtube adblock blokkoló...

Ezt a youtube adblock blokkolós baromságát hogyan lehet kikerülni? Nem fogok fizetni és nem fogok reklámot sem nézni! Nem, nem, soha!

Figyelt kérdés

Nem! Inkább soha többet nem nézek youtubeon semmit!

Fizetek sok dologért, minden program a gépeimen, telefonjaimon tiszta, ami kell megveszem. De a rohadék youtubenak nem vagyok hajlandó fizetni!

2023. okt. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
35%

#50 "Ellenben ha egy szolgáltatás átmegy abba, hogy már csak a pofátlan lehúzásról szól, akkor nagyon is szívesen kerülöm meg és teszek keresztbe nekik, ahol csak tudok! Mert ezt érdemlik!"

Sorold a pofátlan lehúzásokat. Gyerünk, várom. Az egyáltalán nem pofátlanság, hogy mernek 40 másodperc reklámot rakni a videó elé, amit nem tudsz eltekerni. Videó végén reklám? És, amúgy is kilövöd a videót vagy az ablakot... Videó közepén reklám? Azt nagy valószínűséggel a videó feltöltője helyezte el.. A Youtube Premium pedig 5 év után először emelt árat kemény $2-al, micsoda lehúzás, és még YTM is jár hozzá, ráadásul a nagyrésze nem is a YT-nak megy, hanem a videó feltöltőjének.

2023. okt. 23. 00:56
 52/79 anonim ***** válasza:
24%
Már soroltam a 10. kommentben.
2023. okt. 23. 01:00
 53/79 anonim ***** válasza:
37%

"ráadásul a nagyrésze nem is a YT-nak megy, hanem a videó feltöltőjének."

Hát persze... a reklámokból is olyan bőségesen adakoznak, hogy emiatt van szinte minden videósnak szponzora akár több is.... :D

2023. okt. 23. 01:01
 54/79 anonim ***** válasza:
42%

#52 Tehát nem tudsz, értem

#53 Majd akkor válaszolj, ha sikerült mondatot értelmezni, köszi :)

2023. okt. 23. 01:38
 55/79 anonim ***** válasza:
17%

"Tehát nem tudsz, értem"

Tehát rádcáfoltam, ebbe már belekötni sem tudtál, így jobb híján már csak egy hazugságra tellett. Na ennyit rólad!

2023. okt. 23. 02:12
 56/79 anonim ***** válasza:
44%

#55 "Tehát rádcáfoltam, ebbe már belekötni sem tudtál, így jobb híján már csak egy hazugságra tellett. Na ennyit rólad!"

Nem cáfoltál rá semmire, eddig is voltak dupla reklámok a videók előtt és egy perc sincs, tv-ért fizetsz és 10 perces reklámok vannak, annál gondolom nem rinyálsz xD

2023. okt. 23. 03:17
 57/79 anonim ***** válasza:
54%

"akkor se kapnak semmit, ha alternatívaként nem is nézek youtube-ot."

Viszont akkor nem is kell kifizetniük a te szerverköltségedet!

2023. okt. 23. 09:19
 58/79 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem itt a Google kell elgondolkodjon. Tervezem, hogy adblock helyett fizetek érte, amint kikerülök ebből a betegségcsapdából végre, de ha zsarolni akar, akkor nincs üzlet, ennyit kellene felfogniuk.
2023. okt. 23. 09:28
 59/79 anonim ***** válasza:
35%

#56: „...tv-ért fizetsz és 10 perces reklámok vannak”

Rossz hasonlat, mert ez kb 20 évvel ezelőtt volt elfogadható, ma már a streamingszolgáltatóktól előfizetett film- és sporttartalmaknál alap hogy nincs kéretlen reklám, sem előtte, sem közben. A kivétel az élő sportközvetítések esetében lehet, de ott a szünet(ek) alatti reklámokról úgyis elkapcsol az ember. De te csak ülj a képernyő előtt és bámuld az "ingyenes" kertévék 10 perces reklámblokkjait, mert az úgy "korrekt" :-D

2023. okt. 23. 09:58
 60/79 anonim ***** válasza:
38%

"előfizetett film- és sporttartalmaknál alap hogy nincs kéretlen reklám, sem előtte, sem közben"

Az előfizetéses YouTube-on sem! Önmagatoknak mondotok ellen az érveitekkel.

2023. okt. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!