Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldal is átveszi a...

A jobboldal is átveszi a baloldal baromságait ?

Figyelt kérdés
Baloldalon ugye már egy ideje van a cancel culture. Egy ideje kezdem ezt látni a jobboldalon is. Főleg a zsidók esetében. Pl Sigmund Freud vagy Albert Einstein esetében megtagadják ,hogy ők zsidók voltak. Egy csomó zsidónál van ugyanez ,hogy ők nem zsidók voltak ezt csak a zsidók aggatták rájuk. Magyarországon is van erre példa Norman János ,Teller Ede ,Szilárd Leó esetében olvastam ilyet hogy ők nem voltak zsidók
2023. jún. 19. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Minden rendszer egyre balra tolódik. Mivel a balosok intoleránsak, és egyre több balos lesz mindenhol, és végül balos lesz minden szervezet. A Jobbik már átment balra. Jobboldalon is már ez a zsidó-keresztény, Izrael-imádó, esetleg pride-os vonal van sok helyütt. A baloldali baromságoknak sem tud ellenállni a jobboldal.
2023. jún. 19. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Sok zsidó származású ember nem érezte magát zsidónak, és nem vallotta magát zsidónak, ezt hallhattad. Ez nem "baromság".
2023. jún. 19. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem. Konkrétan letagadták ,hogy ők nem voltak azok.

2023. jún. 19. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják hogy történelemhamisítás.

nem csak a zsidókkal csinálják ezt.

2023. jún. 20. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy azt állítják hogy a híres zsidók (pl Sigmund Freud, Albert Einstein Neuman János, Teller Ede, Szilárd Leó stb) nem voltak zsidók az nem a zsidókszokása hanem a zsidóGYÛLÖLÕKé.

Amúgy Teller Edétõl egy rádiópinterjúban még amikor elõször járt Magyarországon (a 2. vh után) a 90-es években, a saját kér fülemmel hallottam: "nézze én zsidó vagyok". Hogy a rádió archivumában megvan-e, azt nem tudom. De biztos, hogy nem csak én hallottam.

2023. jún. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!