Jobboldaliak! Ha azt állítjátok hogy ti nem nézitek inkubátornak a nőket akkor mivel magyarázzátok ezt a kommentet?
Megerőszakoltak? 9 hónap kóma!
Férfiak! Ti mit kezdenetek ha egy másik férfi megerőszakolna, majd utána 9 hónapra mesterséges kómában tennének és úgy ébrednél hogy felvágták a hasad? Rémálomnak hangzik igaz?
Mint egy horrorfilm
Éjszaka közepén letepernek, kést a nyakadhoz szorítva 2 órán át reszelnek, majd 9 hónapra mesterséges kómába helyeznek. Mire felébredsz egy vággal a hasadon ébredsz.
Kezdjük avval, hogy ez egy ultrakonzervatív hozzáállás. Én jobboldali vagyok, de emberi jogokat tekintve liberális. (nem a közbeszédben libsinek hívott eszmerendszer vagy woke elmevírus híve, hanem a klasszikus értelemben vett liberális) A nőknek jogukban áll eldönteni mi legyen ha teherbe esnek.
El tudom fogadni viszont az életvédők érveit miszerint a magzatnak is vannak jogai vagy a vallásos emberek hozzáállását az abortusz témához, de ez az agymenes amit írt az illető ennek köze sincs ezekhez se a realitáshoz.
Mindkét oldalon vannak agyhallottak. A jobb iOS és a baloldalon is.
Ahogy vannak dolgos cigányok és vannak börtöntöltekék cigányok, ahogyan vannak dolgos magyarok, és börtöntöltekék magyarok.
Ahogy vannak normális fideszesek is, de vannak birka fideszesek is, s ahogy vannak birka dk-sok is és vannak normális dk-sok is.
8: nem a saját tested...ideje lenne már felfogni
Értem én a jó szándékú elgondolást, de megvalósíthatatlan. 9 hónap öntudatlan állapot visszafordíthatatlan egészségkárosodáshoz vezet, ha nem értelmileg, fizikailag mindenképpen.
9 tehát egy férfi rendelkezhet a saját teste felett, egy nő nem?
hmmm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!