Jobboldaliak! Ha azt állítjátok hogy ti nem nézitek inkubátornak a nőket akkor mivel magyarázzátok ezt a kommentet?
Megerőszakoltak? 9 hónap kóma!
Férfiak! Ti mit kezdenetek ha egy másik férfi megerőszakolna, majd utána 9 hónapra mesterséges kómában tennének és úgy ébrednél hogy felvágták a hasad? Rémálomnak hangzik igaz?
Nem tisztáztuk, te jelentetted ki.
Akkor lesz a nő testének a része, ha az lótuszülésben leül a fügefa alá, és hopp, elkezd fejlődni benne a magzat.
Nagyon elmés.
Tehát akkor mondjuk egy csípőprotézis vagy fogtömés sem annak az embernek a testének a része, akibe belerakták, hiszen nem magától került oda.
Tehát onnantól kezdve az orvos rendelkezhet annak az embernek a testével, ha jól értem..? :D
De mondok jobbat, ha megeszek egy joghurtot, akkor azok a sejtek, amikbe a joghurtban található tápanyagok beépülnek, na azon sejtek többé már nem az én részeim, hiszen azt a joghurtot nem én állítottam elő, hanem Józsi bácsi a hortobágyon megfejte a tehenét, a tejet eladta a Danone cégnek, az meg eladta a tejből készült csomagolt készterméket a SPAR-nak, aki meg eladta nekem.
Ergo ők tették belém.
Azaz onnantól kezdve Józsi bácsinak, a Danone vezérigazgatójának, és a SPAR vezérigazgatójának is joga van beleszólni, hogy mit csinálhatok a sejtjeimmel, tehát a testemmel.
Jól mondom?
Elkanyarodtunk egy kicsit a témátol
Szóval én a komment íróján hajtanék végre kómát...
"Elkanyarodtunk egy kicsit a témátol"
Annyira nem, mert arra az eszenciális kérdésre vezet vissza ez alapvetően, hogy rendelkezhet-e egy nő szabadon a saját testével, vagy sem, azaz tulajdonképpen szabad ember-e annyira, mint bárki más.
Emberi magzatról beszélünk! Nem biológiai sejtcsomóról, hanem egy ember korai életszakaszáról! Most még magzat, majd csecsemő lesz, aztán kamasz, felnőtt és öreg. Nincs jogod semelyik életszakaszában elvenni az életét, akkor sem ha az anyja vagy
"És? Az a magzat az állam tulajdona? Vagy milyen jogon szól bele, hogy az anyja mit csinálhat vele?"
Nem, de társadalomban élünk, amelyik anya bántja a gyerekét, attól igen is elvesszük. Egy ember nem lehet senkinek a tulajdona.
Mindezek ellenére nem tiltanám be az abortuszt de ezek az érvek amik itt fel lettek hozva az abortusz mellett nem igazak.
Azert ne feküdjek már kómában azért mert egy erőszakoló spermája megtapadt
A striák életre szólnak
A terhességtől striás leszek
Tehát
Ha valaki megerőszakol és meg kell szülnöm a striák örökké emlékeztetni fognak...
"Emberi magzatról beszélünk! Nem biológiai sejtcsomóról, hanem egy ember korai életszakaszáról! Most még magzat, majd csecsemő lesz, aztán kamasz, felnőtt és öreg. Nincs jogod semelyik életszakaszában elvenni az életét, akkor sem ha az anyja vagy"
Ez egy spermiumra ugyanúgy igaz, abból magzat lesz, majd csecsemő, majd.. etc.
Tehát akkor megint csak ott tartunk, hogy hogyan merészelsz te recskázni, hiszen azzal elveszel életeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!