A jobberek mitől lettek ekkora szörnyetegek?
A fidesznek köszönhető ez.
Mióta átmentek széljobberbe, azóta van ez, hogy az átlagember alávaló féreg mert nem tellik neki magán eüre, magánsulira a gyerekének.
Közben meg szomorú hogy a társadalom ilyen nagy része 3 milla ember szó nélkül parancsra képes gyűlölni a honfitársait...csak azért hogy hogy egy bűnöző csoport fedezni tudja az ország kirablását.
Eleve hazugság a kérdés.
Előbb mutasd már meg kérdező, hogy hol láttál te ilyet!
A Fidesz teszi ilyenné az embereket. Egyszerűen gyűlöletre nevelik őket.
Valakitől mindig félni kell és mindig van valami ellenség akit le kell győzni.
Gyakorlatilag agymosást csinálnak.
Egyébként számomra is döbbenetes hogy konkrétan tömeggyilkos diktatúrákat éltetnek egyesek. Szavakat nem találok rá, hogy idáig jutottunk.
Hát én nemtudom mi az a jobber de én azért utálom a homokos témákat mert egyre jobban a pofámba tolják.
Szóval nem is magát a langyosságot utálom ha nem lenne ez a téma ennyit piszkálgatva magamtól talán 3-4 évente gondolnék erre a forgalomra, hogy egyáltalán létezik is.
A probléma, hogy ez mindenhol nagyon felkapott lett mutogatni.
Értem, hogy mindenki másképp éli meg a szexualitás gyönyöreit Csak épp leszarom ki hogyan csinálja ezt.
Annak nem örülök, hogy ha bárki bárkit megöl. Én inkább vagyok jobboldali ember de azért nem gondolom, hogy ennyire szélsőséges lenne mindenki mint ahogyan írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!