Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt a youtube adblock blokkoló...

Ezt a youtube adblock blokkolós baromságát hogyan lehet kikerülni? Nem fogok fizetni és nem fogok reklámot sem nézni! Nem, nem, soha!

Figyelt kérdés

Nem! Inkább soha többet nem nézek youtubeon semmit!

Fizetek sok dologért, minden program a gépeimen, telefonjaimon tiszta, ami kell megveszem. De a rohadék youtubenak nem vagyok hajlandó fizetni!

2023. okt. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
58%

„Nézd meg jobban, hogy miket kínál még, + még ott a YTM is.”

Oké, ott van, csak éppenséggel ha egyáltalán nincs ilyesmire szükséged, akkor ugyanott vagy hogy egy Netflix előfizetés árát kellene kicsengetned a Youtube reklámmentességére, hát te fizesd csak nyugodtan, de akkor legyen az avatárod is egy fejőstehén!

-----------------

„A szerverek, dolgozók, áram nem ingyen van, ezeket folyamatosan fejleszteni kell, karbantartani, ami sok pénz.”

Évi ~30 milliárd dolcsi bevétel (és ez csak a Youtubé) mellett azért szerintem nem valószínű hogy az áramszámla+bértömeg növekmény indokolta a korábbi üzleti modell felülvizsgálatát :-D

2023. okt. 20. 20:11
 22/79 anonim ***** válasza:
41%
Első körben mondjuk ne olyan böngészőt használj, aminek ugyanaz a forgalmazója, mint a reklámmentesíteni kívánt oldalnak. ;-)
2023. okt. 20. 20:12
 23/79 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos nálam az ublock orgin is elvérzett, mert arra is reklamált a youtube. Gondoltam nyomok neki egy kivételezést youtube-ra, majd frissítés. Most annyi van, hogy némely videó elején fekete képernyő, mintha egy 20mp-es videót akarna idítani, majd van mikor megjelenik, hogy hírdetés átugrása, de reklámot még nem láttam azóta ;)
2023. okt. 21. 16:46
 24/79 anonim ***** válasza:
41%
Brave böngészővel nincsenek reklámok.
2023. okt. 21. 20:38
 25/79 anonim ***** válasza:
33%

Megértelek én se fogok soha prémiumért fizetni ami egyszer ingyen volt azért nem fogok pénzt adni soha.

Telefonon ott a jól bevált youtobe revanced azzal nem tudnak mit kezdeni pc-n ugyan nem youtobeozok de próbáld ki a brave böngészővel mi a helyzet.

Végső esetben van egy megoldás:

Felraksz egy android emulátort és telepíted a revancedet pc-re annak az ikonját ki tudod húzni az asztalra így lesz egy reklám mentes yt appod amit 2 klikkel meg tudsz nyitni

2023. okt. 22. 19:04
 26/79 anonim ***** válasza:
22%

#25:

"Felraksz egy android emulátort és telepíted a revancedet pc-re"

Felesleges.

A uBlock Origin működik (voltak fennakadások, de azokat lehetett kezelni: [link] és mára már - úgy látszik - teljesen elkerülhetővé tették: [link] ), a Freetube (én azt hasznéok mpv-vel felvértezve - sosem látok reklámot), az Invidious, a Piped működik.

2023. okt. 22. 19:20
 27/79 anonim ***** válasza:
36%

"fizetni ami egyszer ingyen volt azért nem fogok pénzt adni"

Továbbra is ingyenes a YouTube reklámokat tartalmazó verziója.

2023. okt. 22. 19:23
 28/79 anonim ***** válasza:
55%

#25 "Telefonon ott a jól bevált youtobe revanced azzal nem tudnak mit kezdeni"

[link]

A többivel ugyanez lesz

2023. okt. 22. 19:24
 29/79 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látszik, egyelőre szüneteltetik ezt a figyelmeztetősdit, tegnap óta nem ugrott fel az az ablak, pedig nem lőttem le az Adblock-ot (Chrome)
2023. okt. 22. 19:31
 30/79 A kérdező kommentje:

Na közben nálam is történt valami. Bár verzió szám szerint a legújabb ublock volt fent, mégis blokkolta a yt a lejátszást. Nem volt a gép sem, hgw sem újraindítva hetek óta, úgyhogy nem tom mi lehetett. De most jó, nincs se reklám, sem lejátszás blokkolás.

A számtech kategóriában sokszor látom hogy minden válasz nullára van pirosozva. Ezt mi a k. anyátokért kell hm? Keress egy lovat és abba nyomkodd unalmadba, ne itt a pirosat!

2023. okt. 22. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!