Letiltották a napiszar.com-ot?
ma 18:20
Szerinted, az komoly követelés volt? Nem kell mindent azért elhinni.
Megfélemlítette őket hogy csináljanak be egy kicsit a gatyóba.(Szerintem azért sikerült is amikor 2 hetet álltak). Etikus hackernek mondanám és teljes mértében támogatom. Ha annyira pénzt akart volna csinálni akkor elfogadta volna a támogatóktól a pénzt (voltak páran ha vissza olvasol, akik támogatták volna őt anyagilag) . És mégsem. Nem a pénz miatt csinálja és ez szerintem világos már sok embernek. Sőt szerintem a saját idejét energiáját akár pénzét is öli a projektbe egy jó cél érdekében. Én ezt még mindig 100x etikusabbnak tartom mint magát az oldalt.
510-es:
Etikus cél érdekében etikátlan tett. Etikus bűnözés egy jó cél érdekében. Ebbe semmi rossz sincs szerintem.
És azzal sincs gond hogy nyilvánosságba csinálja. Ettől ilyen pörgős ez a thread :) Már most többet tett pár emberért mint a rendvédelem az oldal ellen. Én támogatom PSY-t
És te honnan veszed hogy nem komoly követelés volt?
Honnan tudod, ha fizetnek nem teszi el a pénzt és tűnik el?
Egyszerű bűnöző akinek nem jött össze a buli és most elkezdte a nagy hős szerepet játszani.
Ennyi
És még valami: Szerintem, ha itt nem lennének olyanok akik figyelemmel akarják kísérni a folyamatot (pedig úgy tűnik 500 kommentből hogy sokan nyomon kísérik) akkor ezt Psycho nyilvánosság nélkül is csinálná tovább. Mint az elején írta hogy el hagyja ezt a platformot, csak a sok ember kíváncsi volt és vissza tért. Ezzel semmi gond nincs.
Így azért kicsit érdekesebb nem? Nektek is van min csámcsogni legalább az esős szombat délutánon.
Mit tett pár Emberért?
Még latogatottabb az oldal.
Annyi baromsagot tudtok összehordani 😂
514, Figyelj, őszintén megmondva. Ha komolyan elutalták volna neki a pénzt én nem sajnáltam volna tőle. Kárpótlásért a sok ember élet tönkretettéért. Egyébként ahogy a 515 írta, és én is, nem fogadott el támogatást. Így biztos hogy a követelés is csak fosatás volt :)
Psy így tovább.
Az semmit nem jelent hogy a cryptot nem fogadta el.
Honnan tudod ha simán kitejelik neki a 10 ezret akkor lelép és annyi?
Utána már rájött hogy jobb a hőst játszani aki ontetlenul segít.
Na persze 😂
Mellesleg sokkal többet ártott ezzel mert sokkal többen nezik az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!