Letiltották a napiszar.com-ot?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 21:25
561/952 Psycho1988 válasza:
Sajnos nekem erről nem fognak információt kiadni. A szerver még mindig él náluk.
Küldtem nekik még válaszban egy dokumentációt, igazolt áldozatokkal (nagyon sok ilyet kaptam).
Innentől kezdve én folytatom, amit eddig tettem. Nem szeretném, hogy ez a mocsok látható legyen.
562/952 anonim válasza:
#552 De bizony a napiszar tette tönkre sokak életét! Te meg a napiszar vagytok ugye az erkölcs bajnokai? Csak meg kell nézni az oda kommentelő ordenáré "emberek" ordenáré kommentjeit. Az expasik által beküldött képek nem a nőt hanem az expasit minősítik. Az olyan még egy guminőt sem érdemel. Meg aztán voltak ott erős dolgok. Úgyhogy ti aztán itt ne papoljatok erkölcsről mert egy nagy képmutató erkölcsi hulladékok vagytok!
563/952 anonim válasza:
563
Nem tudom leesett e másnak, de újra bemásolt kommentekre válaszolsz, nem csak te... ez konkrétan a 3. oldal 22-es válasza XD
564/952 anonim válasza:
Psziho az igazság bajnoka…
Felteve ha pengetnek neki 10 ezer dollárt 😂
565/952 anonim válasza:
#562 Sajnálom ami veled történt! Remélem hamarosan kiderül kik azok a hulladékok akik a napiszar mögött állnak. Sokan fognak vadászni rájuk, nem lesz egy perc nyugtuk sem. Visszakapják amit tettek.
566/952 anonim válasza:
Lődd ki megint ahogy tetted 2 hétre:
567/952 Psycho1988 válasza:
Meglesz. Keresem a lehetőségeket, analizálom az új rendszert, aztán jövök! :)
568/952 anonim válasza:
Szerintem mehetne a csoportos per a napiszar ellen.
569/952 anonim válasza:
Sokkal többet is megérdemelne mint az a 10k dolcsi. Ahány ember életébe belekavartak ezek az emberek akik az oldal mögött van, megérdemlik nagyon hogy visszanyaljon a fagyi. Nyilván neki is anonimként kell amradnia, így nem angyon lehet neki segíteni ezzel-azzal, de megérdemelné.
570/952 anonim válasza:
572
Pedig szerettem volna neki küldeni egy 800 forintos crojaszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!