Letiltották a napiszar.com-ot?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 21:25
611/952 Psycho1988 válasza:
Ha nincs mitől tartanod, akkor ne félj! :)
612/952 anonim válasza:
621
Ki az az én? :D Vállald fel itt a felhasznaloneved ha te vagy az, addig nem ér semmit amit írsz meg senki se fogja elhinni.
614/952 anonim válasza:
622
ki mondta, hogy félek :D ezt te írod. és mivel mindenki magából indul ki itt az egyetlen aki fél az te vagy.
623
mondja az aki névtelenül irogat :D grat
615/952 anonim válasza:
Érdekes, egyből itt teremtél miutàn lelepleztek.
616/952 anonim válasza:
Rá ne kattints a Twitteres linkre, valószínűleg valami kém program és a mi adatainkat akarja psziho. Kamu az egész.
617/952 anonim válasza:
ma 10:50
Szerintem ha tenyleg te vagy akit kileakeltek , szerintem mar most pakolj ossze mert lesz aki megfog keresni :)
618/952 anonim válasza:
Jogos. Jelentettem is a twitternél
619/952 anonim válasza:
A Twitteres linkre ne kattintsatok rá, minden bizonnyal valami vírus, vagy kém program, és letöltitek saját magatok ellen a dolgokat
620/952 Psycho1988 válasza:
AnonPaste, ember :D Kb 6-7 éve használatban van, többek között a WikiLeaks is csomó mindent itt osztott meg.
Nyugodtan látogassátok meg a Twitter profilomat, ha érdekelnek a lebuktatások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!