Letiltották a napiszar.com-ot?
Ezért nem jár börtön te okos jogász…
Max felfüggesztett…
Es soha nem kapjak el őket, nyugi.
Senki nem fog ilyenért börtönbe menni. Még a pedókat sem ültették le (hiába volt pár botrány az elmúlt 1-2 évben), néhány kiposztolt ribi/szamurájkardos cigány/temetőben pózoló emó semmi ahhoz képest, amit műveltek.
Az pedig különösen groteszk, hogy azok akik az oldal elleni táborból kommentelnek és elvileg kifogásolják az egész jelenséget amiről a NSZ szól, mégis ennyire durva trágársággal tisztelik meg a beszélgetőpartnereiket, és ennyire állatias hangnemben nyilvánulnak meg. Van egy kis kettős mérce, hogy ha ő csinálja az rendben van, de ha mások, az már botrányos.
ma 17:38
Szerintem félre értelmezted amit írt.Szerintem tök logikusan írta le. Ha elkapják őket és vagy lebuknak akkor. Nem is tudom te itt miről beszéltél az előbb :D
ma 17:43
Jó isten gyere le! Ember hány éves vagy?
Ki fogja elkapni úgymond őket? A szerver szolgáltató? Jézusom...
Amúgy ugyanúgy elérhető az oldal, betölt, úgyhogy ennyit errol. Sziasztok
ma 17:44
Jó isten gyere le! Ember te mikor zökkentél bele a beszélgetésbe?
Olvass picit vissza légy oly szíves.
474-es kommentet például és rájössz mi folyik.
Megmondom mi folyik…
Egy zsaroló mocsok fenyegeti a napiszart.
Ennyi.
Szia Uram!
DDos támadás érdekel?
Amúgy ahhoz mit szól a szolgáltató, hogy pszicho kedvére támadja őket? Mert a levelükbe finoman közölték, hogy állítsa már le magát. A NSZ nem valami önálló entitás, ők csak bérlik a szervert. Ergo ha a NSZ-t támadod, akkor az adott szolgáltató szervereit és rendszerét támadod, terheled. Ehhez pedig nekik sem kell jó pofát vágniuk.
Vagy el van intézve azzal, hogy a támadó nagyon okos és ügyes és elrejti a kilétét pár proxy mögé, így nem tudják elkapni és nem is fogják soha? Akkor nem tudom mit vártok attól, hogy a 15 éve ugyanígy működő pellengér oldal szerkesztői kiléte majd nyilvános lesz.
Arról meg még senki nem hallott, mikor fantom cégeket és egyéb balhékat hajléktalanok nevére és adataival csinálják meg, hogy ha el is jutnak egy személyes adatig, akkor is csak a strómanig jutnak el, akinek fogalma sincs az egészről, mihez adta a nevét. Mielőtt beleköt valaki - nem azt állítom, hogy ezt és így csinálták, hanem hogy minden megoldható okosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!