Letiltották a napiszar.com-ot?
Listából lehet választani a jelentésnél. A linket erről egyébként közzétettem a Twitteremen, erre utaltam korábban. Sőt, erre buzditottam mindenki mást is.
Természetesen az a legjobb minden esetben, ha a szolgáltató kapcsolja le a tartalmat.
Nem felszólitottak, megkértek a scraping leállitására.
A jogi rizsád meg nem érdekel. Tudom mit teszek, és tudom azt is hogyan. :)
És szerinted ha el lesznek kapva a napiszaros "haverjaim", (amit ketlek), akkor majd felsirok álmomban?
Vagy hogy gondolod, "ocsisajt"?😂😂
Olvastam itt a kommenteket, és jött egy figyelmeztetés miszerint:
"A válasz időközben törlésre került".
Moderátorok törölgetnek itt, vagy??!
Van néhány vállalhatatlanul ocsmány hozzászólás és provokáció. Hiába anonim az oldal és nem tudod kivel beszélsz, mégsem kellene úgy megnyilvánulni mintha állatokhoz szólnál. Mert a szemébe úgysem mondanád senkinek, hogy milyen módon közösüljön a rokonaival, úgyhogy ezt itt is nyugodtan ki lehet hagyni.
Nem fognak a végtelenségig moderálni, ilyenkor a kérdést törlik (a legtöbbet moderálandókat tiltják) és megy a levesbe minden hozzászólás mintha meg sem történt volna, és teljesen feleslegesen túráztatta magát itt néhány ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!