Ja, hát a lepontozás... engem vallás rovatban szoktak lepontozni, azelőtt 90%os voltam.
Az új felület meg finoman szólva nem otthonos. A régi sokkal átláthatóbb volt.
Végignéztem az előző válaszokat. Az, hogy valamit nehéz elsőre megszokni, nem jelenti, hogy szar. Az ember már csak ilyen, hogy ellenszenves neki a változás. Ha most látnád életedben először a Gyakorit, és szabadon választhatnál a régi meg a mostani külső között, úgyis ezt választanád, és a másikat retrónak tartanád.
A válaszok szerkeszthetőségét tényleg betehették volna, utálom, ha elgépeltem valamit és utólag veszem észre :D
Ami nekem még nem tetszik, az, hogy ha törölnek egy választ, akkor elállítódik a számozás, egy olyan oldalon, ahol úgy hivatkozunk egymásra, hogy 5-ös válaszoló, 10-es válaszoló, ez nem túl jó. Nem tudom, az újban hogy van, itt még nem láttam törölt választ. (Azt hagyjuk, hogy "mindenki tegye láthatóvá a nickjét és megoldódik a probléma", nekem amíg kint volt, addig volt, aki folyamatosan lepontozta minden válaszom minden témában, mert politikailag nem értettem egyet vele...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!