Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tetszik a GYAKORIKERDESEK új...

Tetszik a GYAKORIKERDESEK új felülete?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 10:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/173 anonim ***** válasza:
3%
Kit érdekel?
2020. máj. 12. 19:00
 72/173 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem tetszik a pontozás sem. Azért ez nem ilyen fekete-fehér, hogy hasznos válaszokat adsz-e, vagy hasznosan pontozol e, hogy azt pontozod e, amit a többség. Pl egy szoptatás náci anyukás hordában mindenki le fog pontozni, ha nem azt írod hogy kínkeservek között is szoptattál vérző mellbimbóval mindhalálig.(kéretik érezni az iróniát) Illetve fordítva ha egy olyan kérdés alá keveredsz, ahol ezek összegyűlne, nyilván egymást felpontozzak, de ettől szerintem nem lesz hasznos a válaszuk, ahogy szerintük nem lesz hasznos az enyém. És ez kb a gyereknevelés, kutyás és politikai rovatokban nagyon durván kiéleződik a kérdéseknél. De mondjuk lehet a pontozás eddig is így volt, nem foglalkoztam vele.
2020. máj. 12. 19:11
 73/173 anonim ***** válasza:
92%
Jogos a ket pont utolso, el se kell olvasni a valaszt, csak szamszakilag johelyre ertekelni, es megy a statisztika. A masik nagy hianyossag az ido, megjegyezzuk, h az adott kerdesre mikor volt valasz, egy frissites, es tudhato, hogy az a valasz ugyanugy maradt. Itt most nincs ilyen, rakattantam 8ra, es mind ugyanott volt. Ez nem jo.
2020. máj. 12. 19:39
 74/173 anonim válasza:
92%

Ja, hát a lepontozás... engem vallás rovatban szoktak lepontozni, azelőtt 90%os voltam.

Az új felület meg finoman szólva nem otthonos. A régi sokkal átláthatóbb volt.

2020. máj. 12. 20:16
 75/173 anonim ***** válasza:
92%
Húúú.. A vallás vagy Ezotéria vagy Politika rovatba nem szabad írkálni. Ott biztosan mindenkit lepontoznak. Ha inkább ellenzék felé húzol akkor az összes kormány párti lepontoz, teljesen mindegy mit írsz, hazug vagy már a szemükben, ha pedig kormány párti vagy akkor fordítva. Ha ateista vagy a teisták lepontoznak és fordítva is. És így tovább. Ezekbe a topikokba nincsennek olyan válaszok amikt mindenki jól értékelne..
2020. máj. 12. 20:21
 76/173 anonim ***** válasza:
91%
Nekem jobban tetszett a régi.. :S de hátha megbarátkozom ezzel a mostanival is.
2020. máj. 12. 20:31
 77/173 anonim ***** válasza:
15%
Dobd el és kész
2020. máj. 12. 20:41
 78/173 anonim válasza:
90%
Szerintem nem néz ki túl jól...
2020. máj. 12. 21:04
 79/173 anonim ***** válasza:
29%
Most látom először, meglepődtem egy kicsit, de tetszik. A régi már túl retró volt. A logón talán még érdemes lenne változtatni, annyira nem illik ehhez a letisztult modernebb felülethez, de lehet, hogy csak azért gondolom így, mert a régi, retro felülettel társítom gondolatban. Kicsit lehetne hangsúlyosabb alul a szövegdoboz, ahová a választ írjuk.
2020. máj. 12. 21:30
 80/173 anonim ***** válasza:
63%

Végignéztem az előző válaszokat. Az, hogy valamit nehéz elsőre megszokni, nem jelenti, hogy szar. Az ember már csak ilyen, hogy ellenszenves neki a változás. Ha most látnád életedben először a Gyakorit, és szabadon választhatnál a régi meg a mostani külső között, úgyis ezt választanád, és a másikat retrónak tartanád.

A válaszok szerkeszthetőségét tényleg betehették volna, utálom, ha elgépeltem valamit és utólag veszem észre :D

Ami nekem még nem tetszik, az, hogy ha törölnek egy választ, akkor elállítódik a számozás, egy olyan oldalon, ahol úgy hivatkozunk egymásra, hogy 5-ös válaszoló, 10-es válaszoló, ez nem túl jó. Nem tudom, az újban hogy van, itt még nem láttam törölt választ. (Azt hagyjuk, hogy "mindenki tegye láthatóvá a nickjét és megoldódik a probléma", nekem amíg kint volt, addig volt, aki folyamatosan lepontozta minden válaszom minden témában, mert politikailag nem értettem egyet vele...)

2020. máj. 12. 21:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!