Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tetszik a GYAKORIKERDESEK új...

Tetszik a GYAKORIKERDESEK új felülete?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/173 anonim ***** válasza:
96%

Az új funkciók tetszenek.

Ami a designt illeti: nem, nem és NEM!! 😡😰 Ez borzasztó.

Mint valami vírusos oldal a kétezres évek elejéről. Nem akartam elhinni, amikor megláttam. Azt hittem, valami baj van az eszközömmel.

Átláthatatlan az egész felület, - pont a lényegtelen részek kapnak nagyobb fókuszt, így hiába világos és minimalista a háttér - OLVASHATATLAN, és teljesen elveszett a megszokott, korszerű vizuális élmény.

Visszazuhantunk a Windows XP-s korszakhoz. 👎🏼

És ez számomra nem csak a megszokásból fakadó balhé: ez tényleg tragikus.

2020. máj. 12. 12:33
 42/173 anonim válasza:
91%
Túl világos, ezért fárasztja a szemet. Szerencsére nem gyakorizom annyit. De legalább a modik megszívják, akiknek egész nap ezt kell nézni, úgyhogy ezért márt megérte. :DD
2020. máj. 12. 12:55
 43/173 anonim válasza:
94%
Nekem nem tetszik! Átláthatatlan és így már nem olyan élvezhető mint azelőtt. Vissza a régit!!
2020. máj. 12. 12:56
 44/173 anonim válasza:
96%

Ezaz, ez a világos szín fárasztja a szemet

ha már újítani akartak, akkor beletehettek volna hasznos új funkciókat pl night mode, valami jobb kereső/szűrő

amúgy jöhetett volna valami körüzenet a felhasználóknak, hogy újítanak, és hogy milyen új funkciókkal bővült

2020. máj. 12. 12:59
 45/173 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván a Gyakori kérdések vezetősége írta ki ezt a kérdést, a felhasználók tapasztalatainak, és további fejlesztési ötletek begyűjtése érdekében!

Nos, sajnos én látássérült vagyok, így nekem kifelyezetten tetszik az új design, ráadásul képernyőolvasókkal is sokkal egyszerűbben lehet használni, mint a régit.

Az igaz, hogy ez-az nem ott van, ahol eddig volt, de én meg tudom szokni.

De ettől függetlenül lehetne mondjuk egy olyat csinálni, hogy vissza lehessen állítani a régi felületet (old.gyakorikerdesek.hu, vagy regi.gyakorikerdesek.hu), mert rengetegen örülnének neki.

2020. máj. 12. 13:14
 46/173 anonim ***** válasza:
86%

Vannak benne jó elképzelések - kicsit szellősebb, "letisztultabb" lett a kinézete, de akadnak problémák - pár designbeli (amibe nem igazán szeretek belekötni, mert kinek a pap, kinek a papné...):

* a logó ( [link] ) nem "illik bele" ebbe a "fehér alapon kék körös piktogrammos" koncepcióba

* ugyanez a helyzet a lenyíló listákkal

* a kérdés/a hozzászóló válaszának helyességét jelző kőrök (apropó: nem egyértelmű, hogy a kőr mit jelöl!), a válasz hasznosságát visszajelző, a választ moderátor figyelmébe jelző, "A válaszadásra vonatkozó szabályok" előtt található ikonok színe elüt a kékes színű koncepciótól

Pár kódolásbeli:

* soron belüli formázásokat tessék kiszervezni a stíluslapba

* PNG képek (benne szöveggel, jaj!) helyett - ha már ilyen ikonos kinézetet csinálunk - lehetne SVG-t alkalmazni (akár SVG sprite-ként is!)

* ki lehetne használni az Ajaxot a topikok, hozzászólások kilistázásánál, az oldalak közötti lapozásnál, a hozzászólások beküldésénél, és új hozzászólás esetén a hozzászólások listájának frissítésénél - ne kellene akkor a teljes oldalt újra betölteni

Amit javasolnék a fejlesztőknek: csináljanak egy API-t (nem kéne JWT tokenes RESTFUL-nak sem lennie feltétlen, lehetne hagyományos sütis megoldás), ami mondjuk JSON-ben adná vissza a topikok/hozzászólások listáját (GET), fogadja a bejelentkezési/regisztrációs/hozzászólás (kérdés és válasz)/moderátori/pontozási kéréseket (POST). Erre meg bárki írhatna felületet - szerintem lenne rá jelentkező bőven akár ingyen/aprópénzért is - akár webes, akár asztali, akár mobilkörnyezetre (sőt akár parancssorra is).

De ezen legutóbbi javaslat szigorúan csak szerény véleményem szerinti elképzelés.

2020. máj. 12. 13:36
 47/173 anonim válasza:
89%
Nem igazán, sajnos számomra nem túl átlátható...a design pedig kissé elcsépelt (az a logó benyomorítva jobb sarokba...lehet gépről jobb, de telefonról elég csúnya) és a színek se túlzottan harmonizálnak.
2020. máj. 12. 14:23
 48/173 anonim válasza:
84%
Én nem tudtam, hogy új design lesz és még a chrome-ot is bezártam, mert "nem tölti be rendesen még a gyakorit se fúúú kinyomom az egészet" ... de aztán megint ez jött elő :DDDD
2020. máj. 12. 14:39
 49/173 anonim ***** válasza:
100%

Azt hol látjátok, hogy hányas szintűek vagytok? Mert én más pipáit látom, de a sajátomat nem.

Meg ha rákattintok valakinek az értékelésre több kis % karika lesz belőle. Az mi???

2020. máj. 12. 14:43
 50/173 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi pokoljárás, remélem megrohad aki ezt megcsinálta meg az is aki kitalálta. Másfelől viszont örülök, mert végre tuti nem ragadok le itt.
2020. máj. 12. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!