31/173 anonim válasza:
én 4 es szintű vagyok :DD
Én vagyok a király xd
A szintek helyére lehetne rang
Pl: Őrmester,törzsőrmester mint pélául darkorbiton :DD
32/173 anonim válasza:
Nem!!! Nagyon zavaró lett. Összefolynak a válaszok, valahogy nem kellemes a szemnek.
33/173 anonim válasza:
Én is négyes szintű vagyok, nem tudom, hogy ez milyennek számít, ősszel lesz hat éve, hogy gyakorizom...
34/173 anonim válasza:
Mondjuk ez nem éppen lesz egy ritka kérdés :D
A GYIK szerintem csöndben csődbe akar menni, vagy nem tudom :D Szörnyű ez a dizájn.
35/173 anonim válasza:
A szintrendszer nem rossz.
De trollok ugyanúgy lesznek.
36/173 anonim válasza:
Én sem értem, 2020-ban hogy lehet ennyire gáz designnal előállni. Mint valami kezdő CSS "mester", aki most tudta meg, hogy a <font color> már elavult (de azért még használja itt-ott). Komolyan.
Én webdesigner (is) vagyok, aprópénzért elvállalnám.
39/173 anonim válasza:
Undorító és totálisan átláthatatlan, vissza szeretném kapni a régit!
40/173 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nem tetszik így elsőre, hirtelen azt hittem, a laptopommal van baj, és valami egyszerű verziót hozott be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!