ha már újítanak akkor régi jól bevált funkciókat nem kéne kivenni belőle, pld az utolsó válasz dátumát nem írja ki a figyelt kérdéseknél, pedig az egy k**vára hasznos funkció volt
kösz h így elb@sztátok adminok
2020. máj. 12. 11:22
23/173 anonim válasza:
Majd csak hozzászokunk. A régi jobb volt.
2020. máj. 12. 11:23
24/173 anonim válasza:
Erről nem is hallottam, lehet átváltok rá, ha a gyk örökre ilyen marad. :D
Teljesen a fórumozásról úgysem tudok leszokni... xd
2020. máj. 12. 11:24
25/173 anonim válasza:
A funkciók jók.
Viszont a dizájnon még van mit csiszolni
2020. máj. 12. 11:25
26/173 anonim válasza:
23# Szerintem az se nez ki jol. A regi teljesen jo volt, kellemesek voltak a szinek, megfelelo volt a betumeret. Ok, vannak latasserult emberek, de szerintem lehet max harom aki latogatja az oldalt, lol, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en nem egy meterre a fejemtol szoktam tartani a mobilt olvasas / iras kozben, hogy ekkora betumeretnek kellene lennie a valasz mezoben.
2020. máj. 12. 11:26
27/173 anonim válasza:
Szerettem a %-okat látni, a sajátomat is, másokét is. Ez így, hogy némelyik "anonim" mögött van pár pipa, számomra nem mond semmit.
2020. máj. 12. 11:27
28/173 anonim válasza:
Hát ez borzalmas, ami most van...
2020. máj. 12. 11:27
29/173 anonim válasza:
legyen két féle desgin
a régi
és ez
amelyik tetszik mindenki olyanra állítja
A funkciókat is kilehet kapcsolni
2020. máj. 12. 11:28
30/173 anonim válasza:
Nem, átláthatatlan számomra, annyit megtudtam 3. szintû vagyok. 😀 Lehet mostantól ez lesz a menô, hogy mindenki be lesz sorolva, aztán ha nem jól teljesít elvesznek bizonyos jogot...
Ha rákattintotok a profilotokra, ott egy szám kattintsatok rá, és feljön a lista milyen jogaitok van. 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!