61/173 anonim válasza:
Nekem se tetszik ... úgy néz ki mint valami nők lapja fórum az előző sokkal egyedibb volt, nem szabad így egy mozdulatra mindent lecserélni te jó ég ... Nem hogy inkább azt csinálták volna meg, hogy a kérdést és a hozzászólásomat tudjam utólag módosítani ... mert röhej hogy ez még mindig nem működik.
62/173 anonim válasza:
Vagy legalább legyen az, hogy akinek nem tetszik az maradhat a régi felületen és majd nézzétek meg statisztikába mennyien használják ezt... mint az Ncore-nál ott is állíthatod magadnak a témát. szerintem eza legeegyszerűbb. Mert annyira nem rossz ez a design, de én tuti nem használnám.
64/173 anonim válasza:
Most pl miert lilak az elso oldalon a valaszok?🤔
65/173 anonim válasza:
Nekem zöldek. Szerintem próbálkoznak a színekkel. :D
66/173 anonim válasza:
Nekem mostmar halvanykekek vagy milyenek lila helyett xD Igy egy fokkal jobb, a fehernel mindenkepp!
67/173 anonim válasza:
Változtathatnának azon is, hogy ne középre legyen igazítva az egész. 4K-s monitoron tudod milyen gáz ezt nézni? :D
68/173 anonim válasza:
Amúgy sokkal jobb lenne valamilyen sötétebb kinézet. Jobb a szemnek is.
70/173 anonim válasza:
51-es
Kb 10 éve használom az oldalt vagy régebben 😀 de lehet, hogy értékelést nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!