Talán jobban el kéne különíteni a kérdés ablakát a válaszoktól, és a fejléc sem a legideálisabb. Amúgy kis javítással átláthatóbb lenne.
2020. máj. 13. 09:16
102/173 anonim válasza:
Engem ez a design azokra a régi motoros oldalakra emlékeztet, amit szándékosan akarnak leépíteni, takaréklángra akarják redukálni, mielőtt teljesen megszüntetik.
Nagyon remélem, hogy nem lesz így... 😰
2020. máj. 13. 09:58
103/173 anonim válasza:
Úristen, mi ez a borzalom? :O
Semmi nem ott van, amit eddig megszoktunk. Valami végzős főiskolás csinálta egy kóláért?
2020. máj. 13. 10:05
104/173 anonim válasza:
Még a régi felületen is előbb megtaláltam a válaszomat, amikor visszaolvastam.
+ A színezés sem jó az értékelésnél így: 51% zöld, 49% már piros. - Azért nem ennyire fekete és fehér (jelen esetben piros és zöld) minden, - főleg, ha abszolút szubjektív dolgokról vitáznak.
A konformisták, akik csak ezeket a színeket látják, persze, hogy mindig azt fogják megtámogatni, akinél zölden villog a karika, el sem olvassák azt, aki pl. igazat mond, de pár felhasználó rendesen lediszlájkolta.
2020. máj. 13. 10:06
105/173 anonim válasza:
A régi jó dolgokból egyre kevesebb és kevesebb fog maradni.
Nem tetszik.
2020. máj. 13. 10:31
106/173 anonim válasza:
Igen az jó lenne ha a saját válasz is elkülönülne. Pl más színe lenne az én válaszomnak, mint a többinek. Picit amúgy ahogy nézem más lett mára. Picit jobban átlátható. Az jó, hogy a válasz mezőben értelmes méretben látom, amit írok. A színek nem szépek.
2020. máj. 13. 10:33
107/173 anonim válasza:
Amúgy engem borzasztóan megtévesztett,azt hittem,rosszul töltötte be,mert pont akkor nem jött be az oldal frissítések után legalább 5 percig. És ez többször előfordult,frissítettem a többi megnyitott oldalt is,hátha csak a nettel van baj,de azok simán bejöttek,gyakori meg nem. Azt hittem,ezért hozza be ennyire igénytelenül.
2020. máj. 13. 10:37
108/173 anonim válasza:
Amúgy azt az ötletet én is támogatnám,hogy nem a kinézetet kellene első sorban korszerűsíteni...hanem,ha mondjuk félregépelés van a válaszomban és nem veszem észre,akkor bele tudjak nyúlni és ne kelljen már egy külön kommentet írnom,ahol kijavítom. Először ilyesmikkel kellene foglalkozni.
2020. máj. 13. 10:46
109/173 anonim válasza:
Az eredeti csúnya volt, de így szerettem. Ez az új, hát, enyhén mondva fura. Van egy csomó jó újítás, de összességében a régi jobb volt ez biztos.
2020. máj. 13. 12:22
110/173 anonim válasza:
Iszonyú lett. Nagyon csúnya és szemrongáló ez a világos tematika. Ez a fogkrémkék háttér meg egyenesen undorító. Igénytelen és olyan, mintha ez csak egy vázlat lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!