121/173 anonim válasza:
Gratulálok, így kell elcseszni valamit, ami évek óta jól működött.
Mi a francért van ez az állandó öncélú fejlesztési kényszer minden idiótában...
Ja, kb senki nem látja át.
Hurrá, ezt is sikerült elkefélni, köszi.
123/173 anonim válasza:
Az uj formák tetszenek csak maga a két szín a kérdéseknél és a válaszoknál TÚL HALVÁNY!! :(( fehér a háttér és majdnem a kártyák is és ezért nagyon összeolvad, nagyon örülnék ha kijavítanák! <3
124/173 anonim válasza:
Köszi GYIK, hogy kijelentkezve is kattintható, ha link van egy válaszban, ez rég hiányzott.
125/173 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Az előző fajta sokkal jobb volt. Nagyon akadozik telón minden és néha másra megy mibt szeretném. Néhány kérdésemet törólték. Nemtom ki hogy van vele nekem nem tetszik. 😞😞
126/173 anonim válasza:
Nem tudom,hogy más is észrevette-e,de ha most beírok 3 szót a keresőbe,ami alapján nézelődni szeretnék,akkor max két oldalnyi kérdést rak ki,anno meg kitette az összeset,ha szerepeltek benne ezek a szavak. Ezt is jó lenne ha visszaállítanák.
128/173 anonim válasza:
Na, most megint nem oke, pedig kezdett egesz kulturalt lenni...
129/173 anonim válasza:
A mai frissítésel már sokkal jobb lett. :)
130/173 anonim válasza:
Alakulgat, már egész tűrhető! Háttérnek egy kicsit sötétebb árnyalatot rakjatok be, és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!